Connect with us

Α' ΕΠΣΧ

Μπράβο του! 8ος στο ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής ο Παπαδόπουλος – Τι είπε στο sportcaster

Ο Γιώργος Παπαδόπουλος αναχωρεί για άλλες πολιτείες, καθώς ο 18χρονος μέσος πέρασε 8ος στο ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής, που ήταν άλλωστε και η πρώτη του επιλογή – Τι είπε στο sportcaster.gr ο ταλαντούχος μέσος που αποχωρεί από τον Απόλλωνα, αλλά θα συνεχίσει το ποδόσφαιρο στην Κομοτηνή.

 

Κατάφερε να συνδυάσει ποδόσφαιρο και διάβασμα και πλέον αφήνει τα Χανιά για την Κομοτηνή. Ο λόγος για τον Γιώργο Παπαδόπουλο, που είναι ανάμεσα στους μαθητές που εισήχθησαν στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση φέτος και μάλιστα στην σχολή της επιλογής του.

Ο ποδοσφαιριστής του Απόλλων, πέρασε με επιτυχία τις πανελλήνιες και εισήχθη 8ος στο ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής και μιλώντας στο sportcaster.gr αναφέρθηκε στην επιτυχία του, την χρονιά που κλήθηκε να συνδυάσει διάβασμα και ποδόσφαιρο, αλλά και τα επόμενα ποδοσφαιρικά του βήματα, που θα τον βρουν μακριά από τα Χανιά.

Ο 18χρονος ποδοσφαιριστής, έπειτα από μια γεμάτη χρονιά με τον Απόλλων Αγίου Ιωάννη, και σχεδόν μια τριετία με τον Ηρακλή Νεροκούρου θα συνεχίσει την καριέρα του στην Κομοτηνή, καθώς μέσα στον Αύγουστο θα ταξιδέψει στην πρωτεύουσα της Ροδόπης, ώστε να ξεκινήσει την… μετακόμιση, αλλά και να βρει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Ήδη βρίσκεται σε συζητήσεις με κάποιες ομάδες και τον Αύγουστο θα περάσει από δοκιμαστικά και μένει να φανεί που θα αποφασίσει να παίξει ποδόσφαιρο, με τον ίδιο να τονίζει πως όταν αγαπάς αυτό που κάνεις, μπορείς να βρεις τον τρόπο για να το συνδυάσεις με τις σπουδές σου.

Αναλυτικά όσα ανέφερε στο sportcaster.gr:

Για τα συναισθήματα του για την επιτυχία του στις πανελλαδικές:

Είμαι πολύ ευχαριστημένος, γιατί οι κόποι που επέδωσαν καρπούς. Ήταν μια καλή χρονιά για μένα, ήταν η πρώτη μου επιλογή το ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής, οπότε είμαι πολύ ικανοποιημένος που τα κατάφερα.

Για την χρονιά που πέρασε, που είχε να συνδυάσει διάβασμα και ποδόσφαιρο:

Δεν θα την έλεγα δύσκολη, νομίζω ότι γενικότερα το να αθλείσαι βοηθάει με το άγχος, δεν δυσκολεύτηκα ιδιαίτερα, σε σχέση με άλλες χρονιές.

Αν σκοπεύει να συνεχίσει το ποδόσφαιρο στην Κομοτηνή και αν ναι που σκοπεύει να το κάνει:

Φυσικά και είναι στα σχέδια μου, αγαπώ πολύ το ποδόσφαιρο και θα επιδιώξω να το συνεχίσω σε συνδυασμό με τις σπουδές μου

Ακόμη δεν έχω κλείσει σε κάποια ομάδα, το επόμενο διάστημα θα προσπαθήσω να δοκιμαστώ σε κάποιες ομάδες, προκειμένου να συνεχίσω το ποδόσφαιρο στην Κομοτηνή.

Για τον χρόνο που απαιτούν οι σπουδές συ συνδυασμό με το ποδόσφαιρο:

Αν κάνεις κάτι που σου αρέσει, δεδομένα θα βρεις χρόνο για αυτό που αγαπάς. Όταν κάτι το αγαπάς, θα βρεις την άκρη, είτε αυτό είναι ποδόσφαιρο είτε σπουδές, είτε οτιδήποτε. Άλλες φορές θα αφιερώσεις περισσότερο χρόνο στις σπουδές σου, άλλες στο ποδόσφαιρο, αλλά μπορείς να βρεις την ισορροπία και να τα κάνεις και τα δύο.

Α' ΕΠΣΧ

Παρελθόν από την Σπάθα ο Νίκος Περαθωράκης

Συνεχίστε την ανάγνωση

Α' ΕΠΣΧ

Ανακοίνωσε την απόκτηση του Χαλεβελάκη ο Ήφαιστος

Συνεχίστε την ανάγνωση

Α' ΕΠΣΧ

Επισκέφθηκε την ακαδημία της Σπάθας ο μικρός Γιαννάκης

Συνεχίστε την ανάγνωση

Δείτε Επίσης

Copyright © 2021 Sportcaster.gr | Powered by IMMKO