Connect with us

Βόλεϊ

Χανιά: Αθλητής καταγγέλλει αδιαφορία από το Σωματείο του, μετά τον τραυματισμό του – Τι απαντά το Αθλητικό Σωματείο

Ο αθλητής υποστηρίζει ότι δεν υπήρξε μέριμνα για την αποκατάστασή του – Το Σωματείο από την πλευρά του ισχυρίζεται ότι έχει κάνει ό,τι μπορεί και ότι πρόκειται για καθυστέρηση από την πλευρά του γιατρού που θα κάνει το χειρουργείο

 

Ελλιπή μέριμνα για τη χειρουργική του αποκατάσταση μετά τον τραυματισμό του στο γήπεδο,, καταγγέλλει ένας πρώην αθλητής τον ΣΦΠ Χανίων Βόλεϊ. Ο 28χρονος αθλητής (τα στοιχεία του οποίου βρίσκονται στη διάθεσή μας) μιλώντας στο flashnews.gr αναφέρει ότι πριν από περίπου ένα χρόνο ήρθε στα Χανιά για να συμμετάσχει στην ομάδα βόλεϊ και συμφώνησε με το Σωματείο, προφορικά, να του καλύψει τη διαμονή για 12 μήνες, το φαγητό και τα βασικά του έξοδα όπως ρεύμα, νερό κλπ μέχρι τέλος της σεζόν. Σύμφωνα με όσα υποστηρίζει ο αθλητής, συμφώνησαν να τον καλύψουν επίσης σε περίπτωση τραυματισμού του.

Στην καταγγελία του ο αθλητής αναφέρει: «Τον Φεβρουάριο είχα έναν πολύ σοβαρό τραυματισμό σε αγώνα που μου κατέστρεψε σχεδόν το γόνατο. Εντέλει η ομάδα δε μου κάλυψε τίποτα, ούτε εξετάσεις, ούτε φάρμακα, ούτε τίποτα. Μου εμφανίστηκε πρόβλημα θρόμβωσης αυτούς τους μήνες και δεν μπορούσα να χειρουργηθώ. Δε με κάλυψαν σε αυτό το κομμάτι καθόλου. Η βασική τους υποχρέωση ήταν να μου καλύψουν το χειρουργείο γιατί δεν τραυματίστηκα κάπου έξω, στον δρόμο πχ, αλλά τραυματίστηκα αποδεδειγμένα μέσα σε ένα γήπεδο. Ένα νέο παιδί καταστρέφει την καριέρα του και η ομάδα του δεν κάνει το λιγότερο που θα μπορούσε να κάνει δηλ. να του καλύψει το χειρουργείο. Προσπαθώ να βρω τρόπο να χειρουργηθώ στο γενικό νοσοκομείο Χανίων. Έχουν περάσει δύο μήνες από τότε που έχει περάσει η θρόμβωση, μου έχουν υποσχεθεί ότι θα κανονίσουν το νοσοκομείο όμως δεν έχει γίνει τίποτα και την Παρασκευή κλείνουν τα χειρουργεία οπότε πάμε από Σεπτέμβριο».

Όπως μας λέει ο 28χρονος αθλητής, για να πληρώσει ιδιωτικό γιατρό με δικά του έξοδα, θα χρειαστεί περίπου 3.000-4.000 ευρώ, ποσό που για έναν ημιεπαγγελματία είναι πολύ μεγάλο.

Η απάντηση του ΣΦΠ Χανίων

Ο πρόεδρος του ΣΦΠ Χανίων από την πλευρά του δήλωσε πως από την αρχή ενδιαφέρθηκε το σωματείο και ο ίδιος προσωπικά για να οριστεί χειρουργείο για την αποκατάσταση του αθλητή. Ωστόσο όπως τόνισε η καθυστέρηση αυτή δεν έχει να κάνει με το ίδιο το σωματείο αλλά με τον γιατρό (το όνομα του οποίου βρίσκεται στη διάθεση του flashnews).

Ειδικότερα ο πρόεδρος του Σωματείου, Στέφανος Κοπανάκης δήλωσε στο flashnews.gr:

«Η συμφωνία που είχαμε κάνει με τον αθλητή αφορούσε την περίοδο μέχρι τέλη Απρίλη που τελειώνει το πρωτάθλημα,. Επειδή τραυματίστηκε τον Φλεβάρη, είπαμε οτιδήποτε έχει σχέση με το νοσοκομείο και τις φυσιοθεραπείες θα τα αναλάβουμε εμείς. Από την αρχή που τραυματίστηκε πήγαμε στο νοσοκομείο, όμως για δικούς του λόγους ο γιατρός τον καθυστερεί. Εκτός από εμένα τον ίδιο, υπάρχουν ακόμα 5-6 διαφορετικά άτομα που έχουν προσπαθήσει να βρουν και να πιέσουν τον γιατρό για να του ορίσει μια ημερομηνία. Ο γιατρός έχει πει ότι θα τον χειρουργήσει αλλά καθυστερεί γιατί σύμφωνα με τον ίδιο υπάρχουν πολλά άλλα περιστατικά όπως τροχαία. Εμείς δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι άλλο παρά να περιμένουμε τον γιατρό να του δώσει μια ημερομηνία. Δεν έχει να κάνει με το Σωματείο αυτό το ζήτημα, έχει να κάνει καθαρά με τον γιατρό».

Πηγή: flashnews.gr

Βόλεϊ

Ν. ΟΠΕΡ: Παραμένει στο Ρέθυμνο ο Γιώργος Τζανιδάκης

Συνεχίστε την ανάγνωση

Βόλεϊ

Κ19 Juniors Regional: Το σήκωσαν στα Χανιά Νοικοκυράκης/Τσαμάνδουρας & Αραμπατζή/Καλουτσάκη | pics

Συνεχίστε την ανάγνωση

Βόλεϊ

Ανανέωσε με τον Μπονατάκη ο νέος ΟΠΕΡ

Συνεχίστε την ανάγνωση

Δείτε Επίσης

Copyright © 2021 Sportcaster.gr | Powered by IMMKO