Connect with us

Διεθνή

Ανακοινώθηκε από την Οσασούνα της La Liga ο Χανιώτης Δημήτρης Σταματάκης!

ΣΤΑΜΑΤΑΚΗΣ

Σημαντική μεταγραφή για τον 20χρονο Χανιώτη τερματοφύλακα που ανακοινώθηκε από την ομάδα της La Liga.

 

Την απόκτηση του Χανιώτη τερματοφύλακα Δημήτρη Σταματάκη ανακοίνωσε η Οσασούνα που αγωνίζεται στην La Liga, ένα από τα κορυφαία πρωταθλήματα του πλανήτη.

Ο 20χρονος τερματοφύλακας αγωνίστηκε την περασμένη σεζόν δανεικός από την Ατλέτικο Μαδρίτης στην Ελντένσε, με την οποία πήρε και την άνοδο στην δεύτερη κατηγορία της Ισπανίας και πλέον ανήκει στο δυναμικό της Οσασούνα.

Στην ανακοίνωση της Οσασούνα αναφέρεται: «Η Ατλέτικο Οσασούνα έχει ενσωματώσει τον τερματοφύλακα Δημήτριο Σταματάκη, ο οποίος έρχεται χωρίς έξοδα μεταγραφής, μετά τη συμφωνία που επιτεύχθηκε με την Ατλέτικο Μαδρίτης, στην οποία πρέπει να πληρωθούν ορισμένα χρήματα, εάν ο παίκτης προωθηθεί στην πρώτη ομάδα. Ο ποδοσφαιριστής θα ενισχύσει την ενδεκάδα των δεύτερης ομάδας κι αύριο θα ενταχθεί στη διάθεση του Σάντι Καστιγέχο.

Ο Δημήτρης Σταματάκης (γεννήθηκε στις 23 Απριλίου) είναι τερματοφύλακας με ύψος 1,91. Φτάνει στην Οσασούνα, αφού πέτυχε την άνοδο στη δεύτερη Κατηγορία με την Κλαμπ Ντεπορτίβο Ελντένσε, όπου έπαιξε ως δανεικός από την Ατλέτικο Μαδρίτης.

Παλαιότερα είχε διατελέσει μέλος της Juvenil A, όπου πήγε το 2021, έπειτα από παρουσία στην Ακαδημία του Ατρόμητου και στην Ακαδημία AGA».

Αξίζει να αναφερθεί ότι ο Σταματάκης θα γίνει ο δεύτερος Έλληνας της Οσασούνα, καθώς στην ομάδα ανήκει και ο Νίκος Μιχελής που αποκτήθηκε από την Μιραντές.

Διεθνή

Euro 2024: Μεγάλα ντέρμπι στους “8” | Ισπανία – Γερμανία και Πορτογαλία – Γαλλία

Συνεχίστε την ανάγνωση

Διεθνή

Euro 2024: Δείτε όλα τα γκολ της φάσης των “16” | video

Συνεχίστε την ανάγνωση

Γυναικείο ποδόσφαιρο

Οι πιθανοί αντίπαλοι του ΠΑΟΚ στο UEFA Womens Champions League

Συνεχίστε την ανάγνωση

Δείτε Επίσης

Copyright © 2021 Sportcaster.gr | Powered by IMMKO