Connect with us

Πόλο

Επιστρέφει στα Χανιά ο… χάλκινος Σταύρος Ζουζούνης

Με την κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου από την Εθνική μας ομάδα πόλο παίδων ολοκληρώθηκε η συμμετοχή της στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα που διεξήχθη στην Ποντγκόριτσα του Μαυροβουνίου.

 

Την πολύ σημαντική αυτή διάκριση για το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα γεύεται και ένας αθλητής του Ναυτικού Ομίλου Χανίων, που δεν είναι άλλος από τον Σταύρο Ζουζούνη, ο οποίος κατάφερε να βάλει τη δική του σφραγίδα στο να φτάσει η Ελλάδα στον μικρό τελικό και να κατακτήσει το χάλκινο μετάλλιο. Ο πρωταθλητής του ΝΟΧ ήταν εξαιρετικός σε όσα παιχνίδια χρησιμοποιήθηκε, δικαιώνοντας τον προπονητή του, Φώντα Λεμπέση, για την επιλογή του.

Η Ελλάδα κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο, επικρατώντας της Σερβίας στα πέναλτι με 14-13, έχοντας από την άλλη ηττηθεί με τον ίδιο τρόπο στον ημιτελικό από το Μαυροβούνιο με 15-13, ενώ στα προημιτελικά η ελληνική ομάδα έκαμψε το εμπόδιο της Ισπανίας με 15-6. Και στα τρία παιχνίδια, ο Ζουζούνης σκόραρε.

Η αποστολή της Εθνικής μας ομάδας αφίχθη τη Δευτέρα (17/7) το απόγευμα στο αεροδρόμιο “Ελευθέριος Βενιζέλος” όπου έγινε δεκτή με ενθουσιασμό από τα μέλη της ΚΟΕ.

Στην αποστολή της Εθνικής μας μετείχαν οι εξής αθλητές: Ηλίας Αγγελόπουλος, Σταύρος Ζουζούνης, Οδυσσέας Καρατζάς, Ευάγγελος Λαμπάτος, Άγγελος Λεωνιδάκης, Ορφέας Μανθογιάννης, Δημήτρης Μαρσέλλος, Θεοδόσης Μότσιας, Δημήτρης Μπερδές, Κοσμάς Πατσιλινάκος, Αχιλλέας Πιμπλής, Δημήτρης Παναγιώτης Ράπτης, Δημήτρης Σάρρος, Δημήτρης Χατζής, Κωνσταντίνος Κρεμανταλάς.

Πόλο

Αήττητη στoυς “8” του κόσμου η Εθνική κορασίδων με Κουνδουράκη και Πασβάντη

Συνεχίστε την ανάγνωση

Πόλο

Στην 3η θέση στο “Thetis Cup” η Εθνική Γυναικών, ήττα από Ουγγαρία

Συνεχίστε την ανάγνωση

Πόλο

Το «2 στα 2» η Εθνική Γυναικών, με εξαιρετική την Μυριοκεφαλιτάκη | pics

Συνεχίστε την ανάγνωση

Δείτε Επίσης

Copyright © 2021 Sportcaster.gr | Powered by IMMKO