Connect with us

Σούπερ Λιγκ 2

Κλείνει την κάνουλα η ΕΡΤ στην SL2 λόγω των στημένων αγώνων;

“Πόρτα” στη Super League 2 για τα τηλεοπτικά λόγω των στημένων αγώνων ρίχνει η ΕΡΤ, σύμφωνα με δημοσιεύματα

 

Κλείνει την κάνουλα η ΕΡΤ για τη Superleague 2, μέχρι να ξεκαθαρίσει το τοπίο με το σκάνδαλο των στημένων αγώνων.

Αυτό αναφέρουν δημοσιεύματα στον ηλεκτρονικό τύπο τα οποία εφόσον επιβεβαιωθούν το μέλλον για τη δεύτερη τη τάξει κατηγορία θα γίνει ακόμα πιο ζοφερό.

με έναν από τους βασικούς χρηματοδότες της Λίγκας, την κρατική τηλεόραση να της… γυρίζει την πλάτη.

Αιτία, συμφωνία με πληροφορίες που επικαλούνται το sdna.gr, αλλά το dikisports  είναι το σκάνδαλο του παράνομου στοιχηματισμού που έχει ξεσπάσει τις τελευταίες μέρες, με τη Superleague 2 στο επίκεντρο, αφού φέρονται να εμπλέκονται πολλοί πρόεδροι ΠΑΕ της κατηγορίας, με πλήθος αγώνων να βρίσκονται στο μικροσκόπιο των Αρχών.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, η ΕΡΤ αποφάσισε να μη δώσει ούτε… ευρώ στη δεύτερη κατηγορία για την επόμενη σεζόν. Μέχρι τουλάχιστον να ξεκαθαρίσει το τοπίο με το σκάνδαλο που έχει ξεσπάσει. Υπενθυμίζεται εξάλλου ότι η κρατική τηλεόραση έχει αναστείλει και την τελευταία δόση στη Λίγκα, ύψους 600.000 ευρώ για τον ίδιο λόγο.

“Πληροφορίες της “Δίκης” αναφέρουν ότι μετά την αποκάλυψη του κυκλώματος παράνομου στοιχηματισμού, η Δημόσια Τηλεόραση δεν προτίθεται να μεταδώσει τους αγώνες του πρωταθλήματος, όπως έκανε τα τελευταία χρόνια”, αναφέρει σχετικό δημοσίευμα του dikisports.

Είναι προφανές ότι πλέον δημιουργείται τεράστιο πρόβλημα για τη Λίγκα και τις ομάδες της κατηγορίας, που θα πρέπει να ψάξουν έσοδα από άλλες πηγές, κάτι όμως που μόνο εύκολο δεν είναι.

Όλα αυτά ενώ ο συνεταιρισμός συνεδριάζει σήμερα, στις 13:30 με όλες τις τελευταίες εξελίξεις φυσικά να βρίσκονται στο επίκεντρο και την αγωνία στο… κόκκινο, καθώς κανείς δεν ξέρει το τι μέλλει γενέσθαι.

Σούπερ Λιγκ 2

Αναλαμβάνει τον Αστέρα Τρίπολης Β’ ο Στάικος Βεργέτης

Συνεχίστε την ανάγνωση

Σούπερ Λιγκ 2

Τέλος για τα Χανιά ο Μαζουλουξής, επέστρεψε στην Κηφισιά

Συνεχίστε την ανάγνωση

Σούπερ Λιγκ 2

Tέλος ο Γιώργος Αμανατίδης από τον Καμπανιακό!

Συνεχίστε την ανάγνωση

Δείτε Επίσης

Copyright © 2021 Sportcaster.gr | Powered by IMMKO