Connect with us

Γυναικείο ποδόσφαιρο

ΡΕΑ: Κράτησε και την Στέλλα Κοτσάκι

Η Στέλλα Κοτσάκι θα συνεχίσει και τη νέα σεζόν στη ΡΕΑ, φτάνοντας σε συμφωνία με τους ανθρώπους της ομάδας.

 

Η ΡΕΑ συνεχίζει με αμείωτους ρυθμούς τον σχεδιασμό της, αφού ανακοίνωσε μία ακόμα ανανέωση. Ο λόγος για την διεθνή Στέλλα Κοτσάκι, που αποτελεί ένα σημαντικό «εργαλείο» για την μεσαία γραμμή της ομάδας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Η Ρεθυμνιακή Ένωση Αθλητών ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με τη διεθνή ποδοσφαιρίστρια Στέλλας Κοτσάκι.

Τα λόγια είναι περιττά για την ποδοσφαιρική αξία της 26χρονης μέσου, η οποία αποτελεί το απόλυτο «εργαλείο» στα χέρια κάθε προπονητή. Η πρώην πρωταθλήτρια Ελλάδας με τις Αμαζόνες και διεθνής με την Εθνική Γυναικών ήρθε την περσινή σεζόν στην ομάδα μας και βοήθησε τα μέγιστα για την κατάκτηση της 3ης θέσης στη Women’s Football League, ενώ σημείωσε και 2 τέρματα. Είναι ένα «κόσμημα» τόσο εντός, όσο και εκτός αγωνιστικού χώρου και αποτελεί χαρά μας να βρίσκεται δίπλα μας.

Ο Α.Ο. ΡΕΑ ευχαριστεί τη Στέλλα Κοτσάκι για την εμπιστοσύνη και την άψογη συνεργασία, ευχόμενος για μία σεζόν με υγεία και πολλές επιτυχίες.

Οι πρώτες δηλώσεις της Κοτσάκι:

«Όταν ήρθε η στιγμή να συζητήσουμε για την ανανέωση μου, δεν υπήρχαν δεύτερες σκέψεις. Για μια αθλήτρια που αγωνίζεται μακριά από το σπίτι της , όπως εγώ, η ασφάλεια είναι το πιο σημαντικό κομμάτι. Ο κ. Ηρακλής Μανουκαράκης αλλά και όλη η ομάδα με αγκάλιασαν από τη πρώτη στιγμή, και με έκαναν να νιώσω σίγουρη και ασφαλής. Νιώθω πολύ χαρούμενη που θα συνεχίσω να αγωνίζομαι στην ομάδα της ΡΕΑ και ευχαριστώ όλους τους ανθρώπους της για την εμπιστοσύνη που δείχνουν στο πρόσωπο μου.

Είναι πολύ σημαντικό να αποτελείς κομμάτι μιας ομάδας που στο ξεκίνημα της κατάφερε να εδραιωθεί και να αποδειχθεί μεγάλη δύναμη στο γυναικείο ποδόσφαιρο αλλά και στην Α’ εθνική. Εκτός του αγωνιστικού, όμως, είναι πολύ όμορφο να είσαι μέλος αυτής της παρέας και να μοιράζεσαι τη καθημερινότητα σου με αυτά τα κορίτσια.

Ο δικός μου στόχος είναι η καθημερινή δουλειά και προσήλωση στην ατομική αλλά και ομαδική βελτίωση μας. Πιστεύω ότι παίζοντας όμορφο ποδόσφαιρο μπορούμε και του χρόνου να πρωταγωνιστήσουμε στην Α’ Εθνική. Θέλω η ομάδα της ΡΕΑ να πάρει μια γεύση από το πρωτάθλημα και πιστεύω ότι αξίζει το Ρέθυμνο να ακουστεί σε όλη την Ελλάδα. Η ομάδα πέρασε αρκετές δυσκολίες, αλλά έκανε τους ανθρώπους της να γίνουν πιο δυνατοί και έτοιμοι για το πρώτο μας πρωτάθλημα».

Γυναικείο ποδόσφαιρο

Οι πιθανοί αντίπαλοι του ΠΑΟΚ στο UEFA Womens Champions League

Συνεχίστε την ανάγνωση

Γυναικείο ποδόσφαιρο

Μπασούρη: ” Να είμαστε ενωμένες και με πίστη η μία για την άλλη”

Συνεχίστε την ανάγνωση

Γυναικείο ποδόσφαιρο

Μπασούρη και του χρόνου στην Ρ.Ε.Α.

Συνεχίστε την ανάγνωση

Δείτε Επίσης

Copyright © 2021 Sportcaster.gr | Powered by IMMKO