Connect with us

ΟΦΙ

Διπλό με 13 ηρωικά παιδιά μέσα στην Ηλιούπολη!

Παρότι πήγε με 13 παίκτες στην Ηλιούπολη, ο ΟΦΙ δεν “μάσησε” από απουσίες επικρατώντας με 3-2.

 

Το παιχνίδι ξεκίνησε ιδανικά για την ομάδα των Στουρνάρα, Ξηροφώτου καθώς έπειτα από 30 λεπτά όπου απουσίαζαν οι πολλές φάσεις ήρθε το 0-1 για τους Ιεραπετρίτες. Στο 35ο λεπτό ένας εκ των σκόρερ του ΟΦΙ στα τελευταία παιχνίδια, ο Μούλερ με σουτ μέσα από την περιοχή του Πολίτη έκανε το 0-1 για την ομάδα του Λασιθίου.

Το ημίχρονο έληξε με τους Λασηθιώτες να έχουν το προβάδισμα χάρις στο τέρμα του Αργεντινού μεσοεπιθετικού και κατάφεραν να πετύχουν και δεύτερο γκολ λίγα λεπτά μετά την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου όταν ο Μπλανκ Καζάου με σουτ έδωσε αέρα δύο τερμάτων στον ΟΦΙ κάνοντας το 0-2 στο 54′. Η Ηλιούπολη το μόνο που κατάφερε να πετύχει ήταν να μειώσει πέντε λεπτά αργότερα με σουτ του Μπαστακού στο 59ο λεπτό.

Η Ηλιούπολη άγγιξε το σουτ στο 73ο λεπτό του παιχνιδιού με το σουτ του Βασιλείου να φεύγει μόλις άουτ και στην συνέχεια της φάσης, ο ΟΦΙ σφράγισε τη νίκη με τον Μιούλερ να δίνει καταπληκτική ασίστ για το νεαρό Παπαδάκη που με πλασέ στο τετ α τετ με τον Πολίτη δεν αστόχησε κάνοντας το 1-3. Το τελικό 2-3 διαμόρφωσε ο Δημητριάδης με απευθείας εκτέλεση φάουλ στο 85ο λεπτό.

Ηλιούπολη (Παντέλης): Πολίτης, Ζιούλης, Ντόη (56′ Χέμπερτ), Κωστόπουλος, Λαζαρίδης (56′ Γεωργιάδης), Μπαξεβάνος, Κρέτσι, Δημητριάδης, Βασιλείου, Άντο, Μπαστακός.

ΟΦ Ιεράπετρας (Ξηροφώτος – Στουρνάρας): Τζελέπης, Κάρδαρης, Κόκας, Ζήσης, Καλλιτσουνάκης, Ίννος, Μούλερ, Μπλανκ Καζάου, Ε. Παπαδάκης, Τσόφλιας (46′ Φ. Παπαδάκης), Καραμπέτσος.

ΕΠΣΛ

Αντιδρά ο ΟΦΙ για την παραχώρηση του Βουζουνεράκειου στον ΑΟΑΝ

Συνεχίστε την ανάγνωση

ΕΠΣΧ

Εσβησε ο Δημήτρης Χηνόπουλος – Θλίψη στο ποδόσφαιρο

Συνεχίστε την ανάγνωση

Γιούχτας

Η ενημέρωση του Γιούχτα για τα εισιτήρια του αγώνα με τα Χανιά

Συνεχίστε την ανάγνωση

Δείτε Επίσης

Copyright © 2021 Sportcaster.gr | Powered by IMMKO