Connect with us

Α' ΕΠΣΧ

Το παζλ των προπονητών στο νέο πρωτάθλημα

Ο Βασίλης Παπαδάκης επέστρεψε στην Α’ ΕΠΣ Χανίων για χάρη του Πανακρωτηριακού και με την ανακοίνωση του, έκλεισε μια ακόμη θέση προπονητή στην κατηγορία – Το “πάρε – δώσε” των ομάδων και οι θέσεις που δεν έχουν κλειδώσει ακόμη.

 

Μπορεί το νέο πρωτάθλημα της Α’ ΕΠΣ Χανίων να αργεί να ξεκινήσει, ωστόσο οι 16 ομάδες που θα συμμετέχουν σε αυτό, έχουν ήδη ξεκινήσει τον σχεδιασμό τους ενόψει της νέας χρονιάς, ξεκινώντας φυσικά από την θέση του προπονητή. Οι περισσότερες ομάδες της κατηγορίας κράτησαν τους προπονητές τους, καθώς υπήρξαν μόλις 4 αλλαγές τεχνικών.

Η Παλαιόχωρα θα πορευτεί τη νέα σεζόν με τον Μανώλη Πηγουνάκη στον πάγκο της, μετά την αποχώρηση του Βασίλη Τσαρτσίδη από τον σύλλογο, ενώ ο Παγχανιακός/ΔΑΑΟΧ έδωσε τα κλειδιά των αποδυτηρίων του στον Σταμάτη Φλεμετάκη, που αντικαθιστά τον Βαγγέλη Αγγελάκη.

Ο Αγγελάκης, μετά την αποχώρηση του από τον Παγχανιακό/ΔΑΑΟΧ ανέλαβε να οδηγήσει στο νέο πρωτάθλημα την Ιωνία 2000, ενώ η πιο πρόσφατη ανάληψη τεχνικής ηγεσίας ήταν αυτή του Πανακρωτηριακού, που τη νέα χρονιά θα έχει στην άκρη του πάγκου του τον Βασίλη Παπαδάκη.

Γρανίτης, Νέος Κισσαμικός, Άρης Σούδας, ΑΕ Κυδωνίας, Απόλλων, Σπάθα, Μινώταυρος και Ιδομενέας θα πορευτούν με τον ίδιο προπονητή και τη νέα χρονιά, όπως επίσης και οι δύο νεοφώτιστες ομάδες, Ηρακλής Νεροκούρου και Ποσειδώνας Τσικαλαριών, ενώ για την ώρα δύο ομάδες δεν έχουν ανακοινώσει το αν θα συνεχίσουν με τον ίδιο προπονητή και τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Ο λόγος για την Θύελλα Καλαθενών και τον Ίκαρο Μουρνιών, χωρίς βέβαια αυτό να σημαίνει απαραίτητα πως τίθεται “θέμα” αλλαγής στην τεχνική ηγεσία. Προς το παρόν δεν υπάρχει κάποια σχετική ενημέρωση από τις ομάδες, αν και οι πληροφορίες του sportcaster.gr αναφορικά με τον Ικαρο αναφέρουν ότι ο Γιάννης Μαρκάκης θα παραμείνει στην τεχνική ηγεσία για ακόμα ένα χρόνο.

Οι προπονητές των 16 ομάδων: 

Γρανίτης – Τάκης Διακάκης
Νέος Κισσαμικός – Λευτέρης Βεστάκης
Άρης Σούδας – Γιώργος Κόλτζος
Α.Ε Κυδωνίας – Γιώργος Ριτζάκης
Απόλλων Αγίου Ιωάννη – Αντώνης Συροκάκης
Σπάθα – Αλκης Δημήτρης
Παλαιόχωρα – Μανώλης Πηγουνάκης*
Θύελλα Καλαθενών
Παγχανιακός / ΔΑΑΟΧ – Σταμάτης Φλεμετάκης*
Μινώταυρος – Βασίλης Κούτας
Ίκαρος Μουρνιών
Ιδομενέας – Μάνος Βεργανελάκης
Ιωνία 2000 – Βαγγέλης Αγγελάκης*
Πανακρωτηριακός – Βασίλης Παπαδάκης*
Ηρακλής Νεροκούρου – Ανδρέας Παπαδομανωλάκης
Ποσειδώνας Τσικαλαριών – Γιώργος Ζερβουδάκης

* νέοι προπονητές

Α' ΕΠΣΧ

Παρελθόν από την Σπάθα ο Νίκος Περαθωράκης

Συνεχίστε την ανάγνωση

Α' ΕΠΣΧ

Ανακοίνωσε την απόκτηση του Χαλεβελάκη ο Ήφαιστος

Συνεχίστε την ανάγνωση

Α' ΕΠΣΧ

Επισκέφθηκε την ακαδημία της Σπάθας ο μικρός Γιαννάκης

Συνεχίστε την ανάγνωση

Δείτε Επίσης

Copyright © 2021 Sportcaster.gr | Powered by IMMKO