Connect with us

ΟΦΙ

Ο Μωραΐτης έκανε την διαφορά στο Βουζουνεράκειο

Με τον Βαγγέλη Στουρνάρα να δίνει χρόνο συμμετοχής σε αρκετά νέα παιδιά, ο ΟΦΙ γνώρισε την ήττα με 1-0 από τον Απόλλωνα Σμύρνης.

 

Η χρονιά για τους Ιεραπετρίτες, εν μέσω πολλών οικονομικών προβλημάτων, ήταν άκρως πετυχημένη καθώς δεν κινδύνευσε ποτέ για την παραμονή ενώ αντιθέτως βρέθηκε πολύ ψηλά στην βαθμολογία στην μεγαλύτερη διάρκεια του πρωταθλήματος.

Στο παιχνίδι που έγινε στο Βουζουνεράκειο, ο Απόλλωνας πέρασε νικηφόρα από το Λασίθι επικρατώντας του ΟΦΙ με 1-0 χάρις σε γκολ – πέναλτι του Μωραΐτη στο 40ο λεπτό. Ο πρώτος σκόρερ του Απόλλωνα που αφήνει την ομάδα της Ριζούπολης για τον Βόλο και την Superleague 1 ήταν εκείνος που πέτυχε το μοναδικό γκολ της νίκης λίγο πριν το τέλος του πρώτου ημιχρόνου δίνοντας τη νίκη στην ομάδα του.

ΟΦ Ιεράπετρας (Ξηροφώτος – Στουρνάρας): Τζελέπης, Κάρδαρης, Κόκας, Καλλιτσουνάκης, Ζήσης, Ίννος, Μ. Παπαδάκης, Ε. Παπαδάκης, Καραμπέτσος, Τσόφλιας, Μπλανκ Καζάου.

Απόλλων Σμύρνης (Τάτσης): Κότσαρης, Ντομίνγκες, Ερέρα, Μωραΐτης, Τσαμούρης, Μουστακόπουλος, Κοροβέσης, Θεοχάρης, Φατιόν, Τάμπας, Περέιρα (62′ Περέιρα).

ΕΠΣΛ

Αντιδρά ο ΟΦΙ για την παραχώρηση του Βουζουνεράκειου στον ΑΟΑΝ

Συνεχίστε την ανάγνωση

ΕΠΣΧ

Εσβησε ο Δημήτρης Χηνόπουλος – Θλίψη στο ποδόσφαιρο

Συνεχίστε την ανάγνωση

Γιούχτας

Η ενημέρωση του Γιούχτα για τα εισιτήρια του αγώνα με τα Χανιά

Συνεχίστε την ανάγνωση

Δείτε Επίσης

Copyright © 2021 Sportcaster.gr | Powered by IMMKO