Connect with us

ΟΦΙ

Υπέκυψε στην Καλαμάτα μέσα σε εννέα λεπτά

Την ήττα με 3-0 γνώρισε ο ΟΦΙ στην Μεσσηνία από την Καλαμάτα με τους γηπεδούχους να σκοράρουν μέσα σε διάστημα εννέα λεπτών.

 

Η Καλαμάτα έφτασε σε μια εύκολη, σχετικά νίκη καθώς ήταν καλύτερη στην μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα αν και χρειάστηκα να περάσουν 69 λεπτά παιχνιδιού για ν’ ανοίξει το σκορ με τον ΟΦΙ να δίνει μεγαλύτερη βαρύτητα στην αμυντική του λειτουργία. Μετά από ένα στείρο, από φάσεις, παιχνίδι ήρθε το 63ο λεπτό για να σημαδέψει ο Ρόβας το δοκάρι της εστίας του Νεόπουλου ενώ ένα λεπτό αργότερα η προσπάθεια των γηπεδούχων είχε την ίδια κατάληξη. Ο Τάτος εκτέλεσε το κόρνερ, ο Μπαξεβάνος πήδηξε πιο δυνατά και με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι του τερματοφύλακα του ΟΦΙ.

Τελικά η επιμονή των γηπεδούχων δικαιώθηκε στο 69ο λεπτό με τον Ματέους ν’ ανοίγει το σκορ κάνοντας το 1-0 με δυνατό σουτ. Στο 74′ η Καλαμάτα έχασε ακόμα μια ευκαιρία όταν κέρδισε πέναλτι, την εκτέλεση ανέλαβε ο Ανδρέας Τάτος με το Νεόπουλο ωστόσο να αποκρούει διατηρώντας το 1-0. Το 2-0 διαμόρφωσε στο 78′ με σουτ ο Ανδρέας Βασιλόγιαννης ενώ το σκορ έκλεισε στο 90ο λεπτό ο Πασάς με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι.

Καλαμάτα (Μαυρέας): Μέντες, Καραγκούνης, Μπακαγιόκο, Μπαξεβάνος, Κωνσταντινόπουλος, Παπατόλιος, Ματέους (79′ Τριανταφυλλάκης), Τάτος, Βασιλόγιαννης, Αρναρέλλης (58′ Πασάς), Ρόβας (79′ Μπουλλάρι).

ΟΦ Ιεράπετρας (Ξηροφώτος-Στουρνάρας): Tζελέπης (61′ λ.τ Νεόπουλος), Κάρδαρης, Κόκας, Ντέντλερ, Καλλιτσουνάκης (58′ Παπαδάκης), Ίννος, Χιμένεθ, Μπλανκ Καζάου, Παπαδάκης, Τσόφλιας, Καραμπέτσος.

ΕΠΣΛ

Αντιδρά ο ΟΦΙ για την παραχώρηση του Βουζουνεράκειου στον ΑΟΑΝ

Συνεχίστε την ανάγνωση

ΕΠΣΧ

Εσβησε ο Δημήτρης Χηνόπουλος – Θλίψη στο ποδόσφαιρο

Συνεχίστε την ανάγνωση

Γιούχτας

Η ενημέρωση του Γιούχτα για τα εισιτήρια του αγώνα με τα Χανιά

Συνεχίστε την ανάγνωση

Δείτε Επίσης

Copyright © 2021 Sportcaster.gr | Powered by IMMKO