Connect with us

Στίβος

Εθνικό Στάδιο Χανίων: Προπηλακισμός του εργολάβου από κόσμο – Τι αναφέρει στο sportcaster.gr ο εκπρόσωπος της εταιρείας

Στιγμές έντασης στο Εθνικό Στάδιο Χανίων το απόγευμα της Πέμπτης, με τον εκπρόσωπο της εταιρείας που έχει αναλάβει τα έργα να δέχεται λεκτική επίθεση από κόσμο που εισέβαλε στο στάδιο.

 

Ένταση προκλήθηκε το απόγευμα της Πέμπτης (01/06) στο Εθνικό Στάδιο Χανίων λόγω του κλεισίματός του από το ΕΑΚ Χανίων προκειμένου να πραγματοποιηθούν εργασίες για την αναβάθμιση του ηλεκτροφωτισμού. Πιο συγκεκριμένα,  εκπρόσωπος της εταιρείας «Φασιάς Κατασκευαστική» που έχει αναλάβει τα έργα,  προπηλακίστηκε, όπως υποστηρίζει ο ίδιος, από μερίδα ατόμων που εισέβαλαν στον χώρο του σταδίου, διαμαρτυρόμενοι για το κλείσιμό του.

Θυμίζουμε ότι το ΕΑΚ Χανίων έχει ενημερώσει πως το στάδιο πρέπει να παραμείνει κλειστό για 20 ημέρες προκειμένου να γίνουν οι απαραίτητες βελτιωτικές εργασίες που αφορούν τον φωτισμό, ενώ με νέα της ανακοίνωση, κατήγγειλε το συγκεκριμένο περιστατικό.

Τι συνέβη

Το Sportcaster.gr επικοινώνησε με τον εκπρόσωπο της κατασκευαστικής εταιρείας που δέχθηκε την επίθεση, ο οποίος όπως υποστηρίζει, αρκετά άτομα εισέβαλαν στον χώρο όπου είχε στήσει τον εξοπλισμό του για να ξεκινήσει τις εργασίες, βρίζοντάς τον και ανεβάζοντας τον τόνο της φωνής τους, προκαλώντας αρκετή ένταση.

Με τα… αίματα να ανάβουν, ο εργολάβος βρέθηκε σε δύσκολη θέση και αναγκάστηκε να καλέσει την αστυνομία, η οποία βρέθηκε στο στάδιο μετά από λίγο και με την παρέμβασή της έληξε το συμβάν. Το περιστατικό σημειώθηκε από άτομα τα οποία θέλουν ανοικτό το στάδιο προκειμένου να αθληθούν, όμως από την άλλη, ο χώρος είναι επικίνδυνος και δεν είναι δυνατόν να βρίσκονται άλλα άτομα στο ταρτάν και στο χορτάρι την ώρα που εκτελούνται τα συγκεκριμένα έργα.

Επικίνδυνη η άθληση στο στάδιο κατά τη διάρκεια των εργασιών

Όπως τόνισε στο Sportcaster.gr ο εκπρόσωπος της εταιρείας, η ύπαρξη του εργοταξίου στο στάδιο καθιστά ακατάλληλο και επικίνδυνο τον χώρο για άθληση, καθώς υπάρχει κίνδυνος τόσο για τους αθλούμενους με πιθανό τραυματισμό (π.χ.ηλεκτροπληξία), όσο και για τον εξοπλισμό της εταιρείας.

Η επόμενη μέρα

Στόχος τόσο του ΕΑΚ, όσο και της κατασκευαστικής εταιρείας είναι να προχωρήσουν τα έργα σύμφωνα με το σχεδιάγραμμα που υπάρχει, προκειμένου να ολοκληρωθούν οι εργασίες και να παραδοθεί ένα καλύτερο στάδιο σε όλους τους Χανιώτες. Το σχεδιάγραμμα περιλαμβάνει εργασίες καθημερινά από αύριο (02/06), με τον προγραμματισμό να περιέχει την συντήρηση των πυλώνων, την τοποθέτηση της νέας τεχνολογίας λαμπτήρων και όχι μόνο.

Στίβος

“Ποστάρισμα” σοκ απο την Κατερίνα Στεφανίδη: “Καταγγελία; Μήνυση; Δεν ξέρω προσπαθώ να σκεφτώ”

Συνεχίστε την ανάγνωση

Στίβος

Στον δρόμο για το Παρίσι Φραντζεσκάκης και Αναστασάκης

Συνεχίστε την ανάγνωση

Στίβος

Πρωτιά για την 4Χ100 μ. Ανδρών του Ελευθέριου Βενιζέλου στον Βόλο

Συνεχίστε την ανάγνωση

Δείτε Επίσης

Copyright © 2021 Sportcaster.gr | Powered by IMMKO