Connect with us

Τοπικά

Γρανίτης: Πλήρωσε τις μικρές στιγμές και τις απουσίες – Ηττα από τον Απόλλων Π.

Την ήττα με 3-1 γνώρισε ο Γρανίτης από τον Απόλλωνα Ποντίων με δύο γκολ στα πρώτα 35λεπτά του αγώνα με αποτέλεσμα να χρειάζεται πλέον αντεπίθεση διαρκείας  για να παραμείνει ζωντανός στην διεκδίκηση της ανόδου.

 

 

Την δεύτερη του ήττα στους αγώνες μπαράζ για την άνοδο στην Γ’ Εθνική γνώρισε ο Γρανίτης στο γήπεδο της Γκορυτσάς. Οι πρωταθλητές Χανίων ηττήθηκαν με 3-1 από τον Απόλλωνα Ποντίων για την 3η αγωνιστική των μπαράζ για άνοδο στην Γ’ Εθνική, σε μια αναμέτρηση όπου οι πρωταθλητές Δυτικής Αττικής εκμεταλλεύτηκαν τον κυνισμό τους στην επίθεση καταφέρνοντας να μετουσιώσουν σε γκολ δύο από τις ελάχιστες φάσεις που έκαναν σε όλο το παιχνίδι.

Πλέον ο Γρανίτης, που συνεχίζει να έχει δύσκολο πρόγραμμα, πάει την Κυριακή στο Χαϊδάρι για ν’ αντιμετωπίσει την τοπική ομάδα με σκοπό το θετικό αποτέλεσμα που θ’ ανατρέψει την κατάσταση.

Οι πρωταθλητές Χανίων που παρατάχθηκαν με πολλές απουσίες (Δρακάκης, Αθανασιάδης, Τερεζάκης, Κοκκινάκης, Καστρινακης) στο γήπεδο της Γκορυτσάς, παρότι ξεκίνησαν καλά το παιχνίδι βρέθηκαν πίσω στο σκορ μόλις στο 11ο λεπτό όταν ο Κουσίδης από κοντινή απόσταση άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους. Παρά το γρήγορο γκολ ο Γρανίτης κατάφερε ν’ αντιδράσει αμέσως και άγγιξε την ισοφάριση στην αμέσως επόμενη φάση. Ο Ρουσάκης βρέθηκε σε πλεονεκτική θέση ωστόσο δεν κατάφερε να σκοράρει χάνοντας μεγάλη ευκαιρία για να ισοφαρίσει αμέσως η ομάδα της Αγίας Μαρίνας.

Mε το παιχνίδι να είναι ισορροπημένο, δίχως ν’ απειληθεί κάποια από τις δύο εστίες ο Γρανίτης δέχτηκε και δεύτερο γκολ στο 34ο λεπτό. Ο Κουσίδης εκμεταλλεύτηκε μια άτυχη στιγμή του Κορωνάκη και  διπλασίασε τα τέρματα των πρωταθλητών Δυτικής Αττικής βάζοντας τις βάσεις για την πρώτη νίκη στην σειρά των αγώνων μπαράζ ανόδου στην Γ’ Εθνική.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Γρανίτης ανέβασε την απόδοση του ψάχνοντας ένα γρήγορο γκολ που θα τον έβαζε ξανά στο παιχνίδι όμως για ακόμα μια φορά φάνηκε η απουσία του Δρακάκη που έμεινε εκτός για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι λόγω της ίωσης από την οποία έχει προσβληθεί. Οι παίκτες του Τάκη Διακάκη απείλησαν λίγο μετά την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου όταν στο 56ο λεπτό ο Ανδρέας Κολομπάκης δεν μπόρεσε να σκοράρει αφού βρέθηκε σε θέση τετ α τετ απέναντι στον Μαβίδη ενώ ο Γρανίτης είχε ακόμα μια καλή ευκαιρία για να πετύχει γκολ, πέντε λεπτά μετά με τον Παπαδάκη.

Η κατάσταση για τον Γρανίτη έγινε ακόμα πιο δύσκολη στο 70ο λεπτό καθώς έμεινε με 10 ποδοσφαιριστές με τον Μποντούρι να αποβάλλεται έπειτα από την δεύτερη κίτρινη που αντίκρισε από τον Χατζηγιάννη επειδή πέταξε μακριά την μπάλα. Παρ’ όλα αυτά οι παίκτες του Γρανίτη δεν κατέθεσαν τα όπλα και τέσσερα λεπτά αργότερα κατάφεραν να μειώσουν σε 2-1 έπειτα από προσπάθεια και γκολ του Κοκάκη. Στα τελευταία λεπτά ο Γρανίτης έψαξε μαζικά το γκολ της ισοφάρισης που θα του έδινε τον βαθμό της ισοπαλίας και τελικά στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων ο Απόλλωνας Ποντίων έκανε το 3-1 με τον Παπαδόπουλο να διαμορφώνει το τελικό αποτέλεσμα.

Απόλλων Ποντίων – Γρανίτης 3-1
Μπαράζ ανόδου στην Γ Εθνική: 3η αγωνιστική
Γήπεδο: Γκορυτσάς
Διαιτητής: Χατζηγιάννης (Πειραιά)
Βοηθοί: Γκούβας – Κωστάκης (Αν. Αττικής)
Σκόρερ: 11′, 34′ Κουσίδης, 94′ Παπαδόπουλος – 74′ Κοκάκης
Κόκκινη: 70′ Μποντούρι

Απόλλων Ποντίων: Μαβίδης, Καψής, Φραγκόπουλος, Πουλικίδης, Κουρουμά, Πετσίτης, Τσουτσάνης, Κομιώτης, Γκαβζίδης, Κουτσίδης, Αθανασιάδης.

Γρανίτης (Τάκης Διακάκης): Κορωνάκης, Κολομπάκης Ανδρ. (80′ Κελάκης), Στεφανίδης Ηλ.,Κατσαρός (80′ Στεφανίδης Στ.), Παπακαστρίσιος, Κολομπάκης Σπ. (65′ Μεγαλακάκης), Μπεριάδης (62′ Νάστο), Ρουσάκης (46′ Κοκάκης), Πατρικάκης, Μποντούρι, Παπαδάκης

Α' ΕΠΣΧ

“Μπαμ” στον Γρανίτη: Διακάκης και την επόμενη σεζόν!

Συνεχίστε την ανάγνωση

Α' ΕΠΣΧ

Ιωνία για Τζολάκη: Περήφανοι που ξεκίνησε από τις ακαδημίες μας

Συνεχίστε την ανάγνωση

ΕΠΣΧ

Οι τιμωρημένοι της αγωνιστικής: 14 παίκτες συμπλήρωσαν κάρτες

Συνεχίστε την ανάγνωση

Δείτε Επίσης

Copyright © 2021 Sportcaster.gr | Powered by IMMKO