Connect with us

Α' ΕΠΣΧ

Σημαντική προσθήκη με Ρούμπιο ο Παγχανιακός/ΔΑΑΟΧ!

Ο Παγχανιακός/ΔΑΑΟΧ ανακοίνωσε την απόκτηση του Μάριο Μαρτίνεζ Ρούμπιο που έχει παραστάσεις από κορυφαία πρωταθλήματα της Ευρώπης και τα τελευταία χρόνια αγωνίζεται σε ομάδες των Χανίων.

 

Παίκτης του Παγχανιακού/ΔΑΑΟΧ είναι με κάθε επισημότητα ο Μάριο Μαρτίνεζ Ρούμπιο, με την ομάδα να βάζει ένα σημαντικό ποδοσφαιριστή στο ρόστερ της.

Ο 38χρονος Ισπανός μεσοεπιθετικός που έχει παραστάσεις από κορυφαία πρωταθλήματα της Ευρώπης συμφώνησε με την ομάδα και αποτελεί την πρώτη σημαντική προσθήκη της ομάδας ενόψει της νέας σεζόν. Ο Ρούμπιο έχει αγωνιστεί παλαιότερα στον ΑΟΧ Κισσαμικό, τα Χανιά, τον Πλατανιά και τον Γρανίτη, ενώ το τελευταίο εξάμηνο φορούσε την φανέλα του Απόλλωνα Αγίου Ιωάννη.

Πέραν των ομάδων των Χανίων, ο Ισπανός έχει αγωνιστεί σε πολλές ομάδες στην καριέρα του, μεταξύ των οποίων βρίσκονται ομάδες από την Ισπανία, την Κύπρο, την Πορτογαλία και την Πολωνία, αλλά και άλλες από την Ελλάδα.

Η ανακοίνωση αναφέρει:

Ο Παγχανιακός/ΔΑΑΟΧ είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοίνωση την απόκτηση του Μάριο Μαρτίνεζ Ρούμπιο.

Ο Ισπανός μεσοεπιθετικός που έχει παραστάσεις από κορυφαία πρωταθλήματα της Ευρώπης συμφώνησε σε όλα με την διοίκηση της ομάδας μας και αποτελεί την πρώτη σημαντική μεταγραφική κίνηση της νέας σεζόν.

Καλωσορίζουμε τον Μάριο στην ομάδα μας και του ευχόμαστε καλή σεζόν με υγεία.

Α' ΕΠΣΧ

Παρελθόν από την Σπάθα ο Νίκος Περαθωράκης

Συνεχίστε την ανάγνωση

Α' ΕΠΣΧ

Ανακοίνωσε την απόκτηση του Χαλεβελάκη ο Ήφαιστος

Συνεχίστε την ανάγνωση

Α' ΕΠΣΧ

Επισκέφθηκε την ακαδημία της Σπάθας ο μικρός Γιαννάκης

Συνεχίστε την ανάγνωση

Δείτε Επίσης

Copyright © 2021 Sportcaster.gr | Powered by IMMKO