Connect with us

Α' ΕΠΣΧ

“Ψήθηκαν” στους Νέους και πάνε… Μινώταυρο Τσεσμελής, Πατεράκης και Κελαϊδής

ΝΕΟΙ ΜΙΝΩΤΑΥΡΟΥ

Ο Μινώταυρος συνεχίζει πυρετωδώς τον σχεδιασμό του ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου, καθώς ανακοίνωσε την “προαγωγή” τριών ποδοσφαιριστών από τους Νέους Μινωταύρου, καθώς με την φανέλα της ομάδας θα αγωνίζονται τη νέα περίοδο οι Τσεσμελής, Πατεράκης και Κελαϊδής – Έρχονται άλλες 3 προσθήκες.

 

Συνεχίζουν να προστίθενται τα κομμάτια του πάλζ στο ρόστερ του Μινωταύρου για τη νέα αγωνιστική περίοδο, καθώς μετά τις 14 ανανεώσεις, αλλά και την προώθηση τεσσάρων ποδοσφαιριστών από την ακαδημία, ξεκίνησαν οι… μεταγραφές.

Συγκεκριμένα, πρόκειται για μεταγραφές εκ των… έσω, καθώς τρεις ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν φέτος με τους Νέους Μινωταύρου στην Β’ κατηγορία της ΕΠΣ Χανίων, πήραν μεταγραφή στην “μεγάλη ομάδα”, τον Μινώταυρο, και ο λόγος είναι για τους Νίκο Τσεσμελή, Άγγελο Πατεράκη και Αλέξανδρο Κελαϊδή.

Και οι 3 άφησαν εξαιρετικές εντυπώσεις την χρονιά που πέρασε και έδειξαν έτοιμοι για το άλμα στην Α’ ΕΠΣ Χανίων, ενώ σύντομα αναμένεται να ανακοινωθούν οι τρεις πρώτες μεταγραφές από τον Μινώταυρο, που έχει έρθει σε συμφωνία με με κάποιους παίκτες για τη νέα χρονιά.

Η ανακοίνωση:

Ο ΑΟ Μινώταυρος ανακοινώνει την ένταξη στην ομάδα μας των Νίκου Τσεσμελή, Αγγελου Πατεράκη και Αλέξανδρου Κελαϊδή.

Οι τρεις ποδοσφαιριστές αγωνίστηκαν με μεγάλη επιτυχία αυτή τη σεζόν στο σωματείο των Νέων Μινωταύρου, το οποίο βοήθησαν να έχει μια εξαιρετική πορεία στην παρθενική του κιόλας συμμετοχή στη Β’ κατηγορία.

Δικαίως οι τρεις ποδοσφαιριστές “ανεβαίνουν” στην πρώτη ομάδα του Μινωταύρου και θα έχουν την ευκαιρία να παίξουν στην Α’ κατηγορία.

Καλή επιτυχία στους ποδοσφαιριστές και ένα μπράβο στους Νέους για την ευκαιρία που τους έδωσαν να δείξουν τις δυνατότητές τους.

Με την ευκαιρία, ο Μινώταυρος γνωστοποιεί ότι μέσα στις επόμενες ημέρες θ’ ανακοινωθούν και οι πρώτες τρεις μεταγραφές, καθότι οι πρώτες συμφωνίες έχουν ήδη επιτευχθεί για την ομάδα που ετοιμάζεται για τη νέα χρονιά.

Α' ΕΠΣΧ

Παρελθόν από την Σπάθα ο Νίκος Περαθωράκης

Συνεχίστε την ανάγνωση

Α' ΕΠΣΧ

Ανακοίνωσε την απόκτηση του Χαλεβελάκη ο Ήφαιστος

Συνεχίστε την ανάγνωση

Α' ΕΠΣΧ

Επισκέφθηκε την ακαδημία της Σπάθας ο μικρός Γιαννάκης

Συνεχίστε την ανάγνωση

Δείτε Επίσης

Copyright © 2021 Sportcaster.gr | Powered by IMMKO