Connect with us

ΟΦΙ

Στουρνάρας: Τα παιδιά δεν φοβήθηκαν ούτε ένα λεπτό | video

Ο Βαγγέλης Στουρνάρας έπλεξε το εγκώμιο των ποδοσφαιριστών του για την αγωνιστικότητα που έδειξαν ενώ υπογράμμισε πως ο ΟΦΙ δεν απειλήθηκε καθόλου από τα Χανιά.

 

Ο ΟΦΙ έφυγε από τα Περιβόλια με τον βαθμό και συνεχίζει να βρίσκεται στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας με τον τεχνικό της ομάδας της Ιεράπετρας να στέκεται στο πάθος που έδειξαν οι παίκτες του ακόμα και όταν έμειναν με 10 παίκτες.

Όπως τόνισε ο Βαγγέλης Στουρνάρας: “Προηγηθήκαμε με μια πολύ ωραία ενέργεια του Μίλερ, δεν είμαι σίγουρος για την αποβολή, μείναμε με 10 παίκτες. Ήταν μεγάλο πράγμα πως τα παιδιά μας δεν φοβήθηκαν ούτε 1 λεπτό, πολλά συγχαρητήρια σε αυτά, αλλάξαμε σχηματισμό, δεχτήκαμε γκολ αλλά είχαμε τον έλεγχο. Είναι λογικό να υπάρχει κόπωση όσο περνούσε η ώρα, εμείς έχουμε ένα μικρό ρόστερ με την διοίκηση να κάνει μια μεγάλη προσπάθεια και από ότι είδαμε βρισκόμαστε στην 4η θέση. Είναι ωραίο να έχεις κίνητρο, απομένουν 4 παιχνίδια μπροστά μας και είμαστε ευχαριστημένοι με τον βαθμό της ισοπαλίας. Δεν απειληθήκαμε ούτε στο 0-0, ούτε στο 1-1 και είχαμε διαβάσει καλά τα Χανιά”.

ΕΠΣΛ

Αντιδρά ο ΟΦΙ για την παραχώρηση του Βουζουνεράκειου στον ΑΟΑΝ

Συνεχίστε την ανάγνωση

ΕΠΣΧ

Εσβησε ο Δημήτρης Χηνόπουλος – Θλίψη στο ποδόσφαιρο

Συνεχίστε την ανάγνωση

Γιούχτας

Η ενημέρωση του Γιούχτα για τα εισιτήρια του αγώνα με τα Χανιά

Συνεχίστε την ανάγνωση

Δείτε Επίσης

Copyright © 2021 Sportcaster.gr | Powered by IMMKO