Connect with us

Α' ΕΠΣΧ

Το αντίο του Σταμάτη Καστρινάκη στον Ιδομενέα | pics

O προπονητής τερματοφυλάκων της ομάδας του Γαλατά αποχωρεί και με ανάρτηση του στα social media αποχαιρέτησε τον Ιδομενέα.

 

Ο Σταμάτης Καστρινάκης αποχωρεί από τόν Ιδομενέα και με δημόσια ανάρτηση του μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook ευχαρίστησε τον πρόεδρο Γιώργο Κορκίδη, το Δ.Σ. αλλά όλους όσους συνεργάστηκε στον Ιδομενέα. Η δεύτερη θητεία του στον Ιδομενέα ολοκληρώθηκε με τον ίδιο ν’ αποχαιρετάει με την παρακάτω ανακοίνωση:

Η δεύτερη θητεία μου στην ομάδα Γυμναστικός Σκοπευτικός Σύλλογος Ιδομενέας Γαλατα 1908 έκλεισε. Θα ήθελα να ευχαριστήσω δημόσια τον πρόεδρο Giorgos Korkidis για την εμπιστοσύνη και την συνέπεια του, τον Andreas Markakis που ήταν δίπλα μας σε κάθε προπόνηση και αγώνες και γενικότερα όλο το συμβούλιο που αγαπάνε με ανιδιοτέλεια την ομάδα.

Επίσης θα ήθελα να ευχαριστήσω το προπονητικό team Manos Verganelakis Βαγγέλης Ανδρεαδάκης για την συνεργασία και την ανταλλαγή γνώσεων και φυσικά όλους τους ποδοσφαιριστές της ομάδας που όλοι μαζί καταφέραμε τον στόχο της παραμονής. Κλείνοντας δεν θα μπορούσα να μην αναφερθώ στα παιδιά (μου) που συνεργάστηκα μαζί τους όλη την χρονιά Xristos Moraitis Jurgen Lleshi Γιαννης Ακρω που εκτός από πολύ καλοί τερματοφυλακες είναι και εξαιρετικοί άνθρωποι με ήθος και αγάπη για την θέση.

Φεύγω γεμάτος και εύχομαι την νέα χρονιά οι στόχοι της ομάδας να επιτευχθούν. Εις το επανιδείν

Α' ΕΠΣΧ

Ιωνία 2000: Ανακοίνωσε τα πρώτα φιλικά

Συνεχίστε την ανάγνωση

Α' ΕΠΣΧ

Στις 5 Αυγούστου ξεκινά προετοιμασία ο Μινώταυρος

Συνεχίστε την ανάγνωση

Α' ΕΠΣΧ

Στον Απόλλωνα ο Κώστας Τσίτας!

Συνεχίστε την ανάγνωση

Δείτε Επίσης

Copyright © 2021 Sportcaster.gr | Powered by IMMKO