Σούπερ Λιγκ

Χωρίς ψυχολογία και φινάλε με γκέλα για τον Παναθηναϊκό

Published

on

Με το ισόπαλο 1-1 στο «Απόστολος Νικολαΐδης» ολοκλήρωσαν τη διαδρομή τους στην εφετινή Super League, ο Παναθηναϊκός και ο Άρης, σε ένα ματς όπου οι «πράσινοι» έδειξαν «άδειοι» κι εμφανώς απογοητευμένοι απ’ την απώλεια του τίτλου την περασμένη Δευτέρα (8/5) στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

 

Ο Παναθηναϊκός ήξερε ότι στην πραγματικότητα δεν είχε ελπίδες για την κατάκτηση του πρωταθλήματος αλλά ήθελε να κλείσει με νίκη τη σεζόν και προηγήθηκε κόντρα στον Άρη, ο οποίος όμως ισοφάρισε στη συνέχεια και τελικά το 1-1 σφράγισε τις προσπάθειες των παικτών των δύο ομάδων.

Ο Κλεϊνχέισλερ άνοιξε το σκορ για τον Παναθηναϊκό στο 6′, ο Ιτούρμπε με πολύ ωραία προσπάθεια κι εκτέλεση ισοφάρισε στο 29’ για τον Άρη. Στο 78’ ο Λοντίγκιν απέκρουσε πέναλτι του Αμπουμπακάρ Καμαρά, ενώ οι δύο ομάδες είχαν από ένα δοκάρι στο δεύτερο ημίχρονο με τους Κλεϊνχέισλερ (81’) και Νταρίντα (83’).

Κίτρινες: Σάρλια – Γκρέι, Πάλμα, Νταρίντα

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Ιβάν Γιοβάνοβιτς): Λοντίγκιν, Κώτσιρας, Σάρλια, Μάγκνουσον, Χουάνκαρ (83’ Πούχατς), Ρουμπέν, Κουρμπέλης (77’ Παλάσιος), Μαντσίνι, Μπερνάρ (64’ Τσέριν), Κλεϊνχέισλερ (83’ Βέρμπιτς), Ιωαννίδης (64’ Σπόραρ).

ΑΡΗΣ (Τόλης Τερζής): Σιαμπάνης, Οντουμπάτζο, Ενκουλού, Πίρσμαν, Μαζικού, Ετέμπο, Σγουρός (46’ Ρουπ), Νταρίντα (90’+1’ Φαμπιάνο), Χριστοδουλόπουλος (46’ Πάλμα), Ιτούρμπε (65’ Ματέο Γκαρσία), Γκρέι (46’ Αμπ. Καμαρά).

Δείτε Επίσης

Exit mobile version