Connect with us

Άλλα Σπορ

Εντυπωσιασμένος από το Σκοπευτήριο Χανίων ο Γραμματέας της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας

ΕΑΚ

Ο Γραμματέας της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Σκοποβολής βρέθηκε στο Εθνικό Σκοπευτήριο Χανίων για τους αγώνες “Μάχη της Κρήτης – Στέλιος Καραμπινάκης”.

 

Ο Willi Grill, μαζί με την σύζυγο του Lisa, επίσης μέλος της ομοσπονδίας, βρέθηκαν στο Εθνικό Σκοπευτήριο Χανίων στο Καμπάνι Ακρωτηρίου για να παρακολουθήσουν από κοντά τους διεθνείς αγώνες “Μάχη της Κρήτης – Στέλιος Καραμπινάκης”.

Ο κ. Grill είχε την ευκαιρία να περιηγηθεί στις εγκαταστάσεις του σκοπευτηρίου με την συνοδεία του υπεύθυνου και μέλος του ΕΑΚ Χανίων, Βαγγέλη Λαμπάκη, δηλώνοντας εντυπωσιασμένος από τις εγκαταστάσεις, στις οποίες τον τελευταίο καιρό έχουν γίνει αρκετές βελτιώσεις.

Η ξενάγηση περιλάμβανε επίσης αναφορές στα σχέδια και στις προσπάθειες που γίνονται για δημιουργία και ενός 4ου πεδίου βολής πήλινου στόχου, κάτι που θα έκρινε κατάλληλο το σκοπευτήριο για να φιλοξενεί παγκόσμια κύπελλα και πρωταθλήματα.

Ο Willi Grill είχε και αυτός τις δικές του προτάσεις για το σκοπευτήριο Χανίων, αφού ανέφερε πως οι εγκαταστάσεις θα μπορούσαν να εκσυγχρονιστούν περαιτέρω με ηλεκτρονικούς στόχους στο πεδίο βολής των 25 μέτρων. Μάλιστα τόνισε πως θα βοηθήσει και εκείνος σε μια ενδεχόμενη προσπάθεια να υλοποιηθεί αυτή η ιδέα.

Στίβος

“Ποστάρισμα” σοκ απο την Κατερίνα Στεφανίδη: “Καταγγελία; Μήνυση; Δεν ξέρω προσπαθώ να σκεφτώ”

Συνεχίστε την ανάγνωση

Βόλεϊ

Ν. ΟΠΕΡ: Παραμένει στο Ρέθυμνο ο Γιώργος Τζανιδάκης

Συνεχίστε την ανάγνωση

Ξιφασκία

Πολύ καλή παρουσία οι Χανιώτες ξιφομάχοι στα “μικρά” Πανελλήνια Πρωταθλήματα

Συνεχίστε την ανάγνωση

Δείτε Επίσης

Copyright © 2021 Sportcaster.gr | Powered by IMMKO