Connect with us

Α' ΕΠΣΧ

Το photostory από το Θύελλα Καλαθενών – ΑΕ Κυδωνίας 1-1

Δείτε μέσα από φωτογραφίες όλα όσα έγιναν στο παιχνίδι ανάμεσα στην Θύελλα Καλαθενών και την ΑΕ Κυδωνίας για την τελευταία αγωνιστική της Α’ ΕΠΣ Χανίων – Το “αντίο” του Δημητρογιαννάκη και οι ψησταριές που πήραν… φωτιά μετά το ματς στο Καστέλι.

 

Θύελλα Καλαθενών και ΑΕ Κυδωνίας έμειναν στο 1-1 στο Καστέλι, όμως αν και καμία ομάδα δεν πανηγύρισε τη νίκη, όλοι έφυγαν ικανοποιημένοι από το γήπεδο. Δείτε μέσα από φωτογραφίες όλα όσα έγιναν στην συνάντηση ανάμεσα στις δύο ομάδες, αυτά που έγιναν πριν από αυτήν (βράβευση Δημητρογιαννάκη), αλλά και μετά από αυτήν, με τις ψησταριές να παίρνουν μπροστά.

Πριν την σέντρα του ματς, ο Στέλιος Δημητρογιαννάκης τιμήθηκε τόσο από την ομάδα στην οποία αγωνίστηκε για σχεδόν 20 χρόνια, όσο και από την Θύελλα Καλαθενών για την προσφορά του στο Χανιώτικο ποδόσφαιρο.

 

Το ματς στο Καστέλι είχε αρκετά καλό ρυθμό, με τις δύο ομάδες να παίζουν ωραίο ποδόσφαιρο χωρίς σκοπιμότητες. Στα πρώτα λεπτά η Θύελλα πέτυχε δύο γκολ με τον Λουβιτάκη, που ωστόσο ακυρώθηκαν για οφσάιντ.

 

Η ΑΕ Κυδωνίας κατάφερε να ανοίξει το σκορ στο 11ο λεπτό με τον μόνιμο της σκόρερ το τελευταίο διάστημα, Θοδωρή Πλατινάκη, που έφτασε τα 17 γκολ στο πρωτάθλημα.

 

 

Η Θύελλα που πατούσε καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο στο πρώτο ημίχρονο, έφτασε στην ισοφάριση στο 37ο λεπττό με εξαιρετικό σουτ του Νίκου Ρενιέρη έξω από την περιοχή, που έτσι έγραψε το 1-1.

 

Με την έναρξη του δεύτερου μέρους ο Στελιος Δημητρογιαννάκης έγινε αλλαγή από τον Γιώργο Ριτζάκη, με τον Μαρινάκη να τον αντικαθιστά, με τον έμπειρο ποδοσφαιριστή να αγωνίζεται για τελευταία φορά στην πλούσια καριέρα του και να δέχεται το ζεστό χειροκρότημα του κόσμου στο αντίο του.

Το τελευταίο σφύριγμα της λήξης βρήκε τις δύο ομάδες να αποχωρούν αγκαλιά από το Καστέλι, όμως δεν πήγαν μακριά, καθώς ακολούθησε νέα μάχη, αυτή τη φορά όχι μπροστά σε εστίες, αλλά σε ψησταριά!

 

 

Και άλλες φωτογραφίες από το ματς…

 

Α' ΕΠΣΧ

Παρελθόν από την Σπάθα ο Νίκος Περαθωράκης

Συνεχίστε την ανάγνωση

Α' ΕΠΣΧ

Ανακοίνωσε την απόκτηση του Χαλεβελάκη ο Ήφαιστος

Συνεχίστε την ανάγνωση

Α' ΕΠΣΧ

Επισκέφθηκε την ακαδημία της Σπάθας ο μικρός Γιαννάκης

Συνεχίστε την ανάγνωση

Δείτε Επίσης

Copyright © 2021 Sportcaster.gr | Powered by IMMKO