Connect with us

Α' ΕΠΣΧ

Οικογενειακή υπόθεση η νίκη του Απόλλωνα…

Ο Απόλλων Αγίου Ιωάννη επικράτησε με 4-0 του Μινωταύρου για την τελευταία αγωνιστική της Α’ ΕΠΣΧ και πλέον στρέφει όλη του την προσοχή στον τελικό του Κυπέλλου Χανίων με τον Γρανίτη.

 

Έχοντας ως πρωταγωνιστές τα αδέρφια Μάνο και Άκη Ψαράκη που πέτυχαν όλα τα γκολ, ο Απόλλωνας νίκησε με 4-0 τον Μινώταυρο και ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του στην φετινή Α’ ΕΠΣΧ στην 5η θέση με 59 βαθμούς.

Οι γηπεδούχοι πέτυχαν όλα τους τα γκολ από το 64’ και μετά, με τα δύο αδέρφια να κρίνουν την αναμέτρηση. Ο Μάνος Ψαράκης πέτυχε χατ τρικ με γκολ στο 64’, το 77’ και το 90’, ενώ ο Άκης είχε κάνει το 2-0 στο 75ο λεπτό.

Πλέον, ο Απόλλωνας στοχεύει στην κατάκτηση του Κυπέλλου Χανίων στον μεγάλο τελικό που θα γίνει στα Περιβόλια, την ερχόμενη Τετάρτη (10/05) με αντίπαλο τον φετινό πρωταθλητή στην Α’ ΕΠΣΧ, Γρανίτη.

Απόλλων – Μινώταυρος 4-0

Αγωνιστική: 30η
Γήπεδο: Σούδα
Διαιτητής: Μισαηλίδης
Βοηθοί: Λογαρίδης – Βεργεράκης
Σκόρερ: 64′, 77′, 90′ Ψαράκης Μαν., 75′ Ψαράκης Ακ.

Οι συνθέσεις:

Απόλλων (Αντώνης Συροκάκης): Τσίτσα, Γκουντέλος (46’ Νταγκουνάκης), Παληγεώργος, Λαμπάκης (46’ Μποτωνακης), Μαρκουλάκης Χ., Μαρκουλάκης Ευ. (46’ Τσόλης), Ιμερι, Κυτράκης (70’ Μεγαλακάκης), Μουτσαϊ (62’ Παπαδόπουλος), Ψαράκης Ακ., Ψαράκης Μ.

Μινώταυρος (Βασίλης Κούτας): Πρωτοπαπαδάκης (62’ Πουλιδάκης), Πρεζια, Θάνος, Χατζής, Ζαγκουντίνος (62’ Φιψτάκης Ι.), Γιαννακίδης, Περδικάκης, Σταυρίδης (46’ Κούτσικος), Καυκαλας (70’ Σακουάλος), Γιαννακουδάκης (62’ Λαβράνος), Ανδρουλάκης

Α' ΕΠΣΧ

Παρελθόν από την Σπάθα ο Νίκος Περαθωράκης

Συνεχίστε την ανάγνωση

Α' ΕΠΣΧ

Ανακοίνωσε την απόκτηση του Χαλεβελάκη ο Ήφαιστος

Συνεχίστε την ανάγνωση

Α' ΕΠΣΧ

Επισκέφθηκε την ακαδημία της Σπάθας ο μικρός Γιαννάκης

Συνεχίστε την ανάγνωση

Δείτε Επίσης

Copyright © 2021 Sportcaster.gr | Powered by IMMKO