Connect with us

Α' ΕΠΣΧ

Μανάκος: “Το πρωτάθλημα έχει ονοματεπώνυμο: Παύλος Τρουλάκης”

Με δήλωσή του στο sportcaster.gr, ο τεχνικός διευθυντής του Γρανίτη Μπάμπης Μανάκος αφιέρωσε την κατάκτηση του πρωταθλήματος στον πρόεδρο της ομάδας Παύλο Τρουλάκη και στις προηγούμενες διοικήσεις.

 

O νέος πρωταθλητής Χανίων Γρανίτης ολοκλήρωσε σήμερα τις υποχρεώσεις στο πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας  σημειώνοντας ακόμα μια νίκη. Αμέσως μετά το τελευταίο ματς πρωταθλήματος ο Μπάμπης Μανάκος μίλησε στο sportcaster.gr για την ονειρική μέχρι τώρα χρονιά και την κατάκτηση του τίτλου για πρώτη φορά στην ιστορία του συλλόγου.

Ο τεχνικός διευθυντής του Γρανίτη αφιέρωσε τον τίτλο σε όλες τις προηγούμενες διοικήσεις που πέρασαν από την ομάδα, στους φιλάθλους της Αγίας Μαρίνας, ενώ δεν παρέλειψε να κάνει ειδική και ιδιαίτερη αναφορά  στον πρόεδρο της ομάδας Παύλο Τρουλάκη.

«Αφιερωμένο το πρωτάθλημα σε όλες τις προηγούμενες διοικήσεις, που πέρασαν από την ομάδα, και σε όλο το χωριό για την θερμή συμπαράστασή του κατά τη διάρκεια όλης της χρονιάς. Η κατάκτηση του πρωταθλήαμτος πάντως έχει ονοματεπώνυμο και λέγεται, Παύλος Τρουλάκης» τόνισε με νόημα στο Sportcaster.gr ο Μπάμπης Μανάκος.

Ο Παύλος Τρουλάκης

Α' ΕΠΣΧ

Στις 5 Αυγούστου ξεκινά προετοιμασία ο Μινώταυρος

Συνεχίστε την ανάγνωση

Α' ΕΠΣΧ

Στον Απόλλωνα ο Κώστας Τσίτας!

Συνεχίστε την ανάγνωση

Α' ΕΠΣΧ

Επιστροφή Αιμίλιου Μιχαλόπουλου στον Άρη Σούδας

Συνεχίστε την ανάγνωση

Δείτε Επίσης

Copyright © 2021 Sportcaster.gr | Powered by IMMKO