Connect with us

Α' ΕΠΣΧ

Κούτας: Γνωρίζουμε τι πρέπει να γίνει για να δυναμώσει ο Μινώταυρος

Ο απολογισμός του τεχνικού του Μινωταύρου μετά το τέλος των φετινών υποχρεώσεων των πρασίνων

 

Ο Μινώταυρος ολοκλήρωσε σήμερα την παρουσία του στο πρωτάθλημα Χανίων κλείνοντας τη σεζόν με ήττα από τον Απόλλωνα και τον Βασίλη Κούτα με το βλέμμα στην επόμενη μέρα να δίνει για μια ακόμα φορά χρόνο συμμετοχής σε πολλούς πιτσιρικάδες.  Μια μεταβατική χρονιά για τους πράσινους σε όλα τα επίπεδα, με σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή τους και τελική συγκομιδή 33 βαθμοί και απολογισμό 7 νίκες, 12 ισοπαλίες και 11 ήττες.

Οπως αναφέρει στο sportcaster.gr ο Βασίλης Κούτας κάνοντας ένα μίνι απολογισμό “Γνωρίζαμε ότι η φετινή θα είναι μια μεταβατική περίοδος για όλους στον Μινώταυρο, διοίκηση, προπονητές, παίκτες. Δουλέψαμε πολύ καλά μέχρι και τα τέλη του Ιανουαρίου και πιστεύω ότι είχαμε μια πολύ καλή παρουσία σε όλα τα παιχνίδια. Παίξαμε σωστό ποδόσφαιρο και παρουσιάσαμε πολλά στοιχεία που ήρθαν μέσα από την δουλειά στις προπονήσεις”.

Ωστόσο όπως αναφέρει κάποια απρόβλεπτα προβλήματα που προέκυψαν δεν επέτρεψαν στην ομάδα να φτάσει στο επίπεδο που ήθελε: “Δυστυχώς στο ποδόσφαιρο υπάρχουν και παράγοντες που είναι δύσκολο, κυρίως στο ερασιτεχνικό, να μπορέσεις να τους πολεμήσεις. Πρώτα οι δύο σοβαροί τραυματισμοί των Παπαδάκη και Σεληνιωτάκη και επίσης η απουσία για μεγάλο διάστημα των Ζαγκουντίνου, Μαξίμ και Σούλκε δεν μας έδωσαν το δικαίωμα να μπορέσουμε να συνεχίσουμε στους ίδιους ρυθμούς. Τα παιδιά που έδιναν το παρών προσπάθησαν πάρα πολύ, αλλά χάσαμε πολλά στοιχεία που είχαν αρχίσει να μας δίνουν μια ταυτότητα”.

Μέσα από τα προβλήματα όμως προκύπτουν και ευκαιρίες και ο Μινώταυρος όπως τονίζει ο Βασίλης Κούτας δεν τις άφησε να πάνε χαμένες: “Επειδή όμως μέσα από τα δύσκολα ψάχνουμε τις ευκαιρίες για κάτι καλό και αισιόδοξο ήρθαν τα νέα παιδιά από την Κ16 όπως οι Καυκαλάς, Φιωτάκης, Πουλιδάκης, Χατζάκης και Σακουάλος να πάρουν χρόνο στις προπονήσεις και στους αγώνες με πάρα πολύ καλή παρουσία”.

Καταλήγοντας ο έμπειρος τεχνικός τονίζει: “Το ποδόσφαιρο με έχει μάθει ότι μόνο με υπομονή επιμονή και δουλειά πετυχαίνεις και πας κόντρα στα προβλήματα. Αυτό που πρέπει να κάνουμε ως προπονητές είναι να προσπαθούμε να πείσουμε τα παιδιά ότι η κουλτούρα και η νοοτροπία είναι αυτά που δημιουργούν μια ικανή ομάδα. Γνωρίζουμε και εμείς και οι άνθρωποι του συμβουλίου τι πρέπει να γίνει για να δυναμώσει ο Μινώταυρος και να διεκδικήσει πράγματα. Ελπίζω να γίνουν και να είναι η ομάδα πολύ πιο ανταγωνιστική την νέα σεζόν. Εύχομαι υγεία καλό καλοκαίρι και να γυρίσουμε με όρεξη στους αγωνιστικούς χώρους” .

Α' ΕΠΣΧ

Παρελθόν από την Σπάθα ο Νίκος Περαθωράκης

Συνεχίστε την ανάγνωση

Α' ΕΠΣΧ

Ανακοίνωσε την απόκτηση του Χαλεβελάκη ο Ήφαιστος

Συνεχίστε την ανάγνωση

Α' ΕΠΣΧ

Επισκέφθηκε την ακαδημία της Σπάθας ο μικρός Γιαννάκης

Συνεχίστε την ανάγνωση

Δείτε Επίσης

Copyright © 2021 Sportcaster.gr | Powered by IMMKO