Connect with us

Πόλο

Βουλγαράκης: Έχουμε καλύτερη ομάδα και το αποδείξαμε

Ο Μάνθος Βουλγαράκης παραχώρησε δηλώσεις μετά τη νίκη του ΝΟΧ επί του Νηρέα, στις οποίες σημείωσε πως ευελπιστεί η ομάδα του να είναι το ίδιο αποφασιστικοί και στο επόμενο ματς, ενώ αναφερόμενος για τη νέα χρονιά, είπε πως στόχος θα είναι η παραμονή στην Α1.

 

Την άποψη του πως ο ΝΟΧ είναι καλύτερος από τον Νηρέα, εξέφρασε ο Μάνθος Βουλγαράκης με τον τεχνικό της Χανιώτικης ομάδας να τονίζει πως οι παίκτες του το απέδειξαν και στην κανονική διάρκεια, ενώ αναφερόμενος στη νέα χρονιά, είπε πως με τα οικονομικά δεδομένα που υπάρχουν, στόχος για τον ΝΟΧ θα είναι η παραμονή στην Α1.

Αναλυτικά όσα ανέφερε:

Είχαμε μιλήσει με τα παιδιά ότι αν παίξουμε συγκεντρωμένα και αποφασιστικά από την αρχή δεν θα έχουμε κανένα πρόβλημα απέναντι στο Νηρέα. Πιστεύω ότι έχουμε καλύτερη ομάδα και το αποδείξαμε στο πρωτάθλημα. Συγχαρητήρια στα παιδιά, ελπίζω και στο επόμενο παιχνίδι να παρουσιαστούμε το ίδιο αποφασιστικοί.

Είναι πολύ νωρίς ακόμα να μιλήσουμε για την επόμενη χρονιά. Δυστυχώς με τα οικονομικά δεδομένα που υπάρχουν και την αποχώρηση που έχουμε σε παίκτες, τις περισσότερες χρονιές ο στόχος είναι η παραμονή στην Α1.

 

Πόλο

Στην 3η θέση στο “Thetis Cup” η Εθνική Γυναικών, ήττα από Ουγγαρία

Συνεχίστε την ανάγνωση

Πόλο

Το «2 στα 2» η Εθνική Γυναικών, με εξαιρετική την Μυριοκεφαλιτάκη | pics

Συνεχίστε την ανάγνωση

Πόλο

Πρεμιέρα με νίκη για την Εθνική Γυναικών – Γκολ η Μυριοκεφαλιτάκη

Συνεχίστε την ανάγνωση

Δείτε Επίσης

Copyright © 2021 Sportcaster.gr | Powered by IMMKO