Connect with us

Πόλο

Ιντζές: Είμαστε με την πλάτη στον τοίχο

Με την πλάτη στον τοίχο βρίσκεται ο Νηρέας Χαλανδρίου, σύμφωνα με όσα είπε ο Γιώργος Ιντζές, που μετά την ήττα από τον ΝΟΧ για την πρώτη αναμέτρηση των play out της Α1 Ανδρών, ανέφερε πως τα πράγματα είναι δύσκολα για την ομάδα του.

 

Η ήττα από τον ΝΟΧ για την για την 1η αναμέτρηση των play out της Α1 Ανδρών, έφερε σε πολύ δύσκολη θέση τον Νηρέα Χαλανδρίου και ο Γιώργος Ιντζές σημείωσε πως η ομάδα του είναι με την πλάτη στον τοίχο και πως θα προσπαθήσει στο ματς της Τετάρτης να αλλάξει την εικόνα της για να ελπίζει στην παραμονή.

Αναλυτικά ανέφερε:

Δυστυχώς είχαμε την πρώτη ήττα στα play out. Η αλήθεια είναι ότι μας δόθηκαν οι ευκαιρίες να βάλουμε κάποια γκολ, τα οποία όμως από κάποιες βιαστικές λάθος πάσες χάθηκαν και όχι απλά χάθηκαν αλλά δεν τελείωσαν καν οι φάσεις με συνέπεια να εκδηλώνεται μετά κάποια κόντρα και να χρειάζεται να κυνηγάμε.

Αμυντικά ήμασταν μέσα στο πλάνο, μετά χάσαμε την συγκέντρωση μας και αυτό βγήκε στο παιχνίδι. Ο,τι κι αν προσπαθούσαμε δυστυχώς δεν μπορούσαμε να σταματήσουμε τα Χανιά, τα οποία δικαίως κέρδισαν και συγχαρητήρια. Τώρα πάμε στο Χαλάνδρι για το δεύτερο παιχνίδι και ελπίζω να διορθώσουμε τα πιο βασικά λάθη μας και να παρουσιαστούμε καλύτεροι. Σαφέστατα είναι δύσκολα τα πράγματα για μας γιατί είμαστε με την πλάτη στον τοίχο.

Πόλο

Αήττητη στoυς “8” του κόσμου η Εθνική κορασίδων με Κουνδουράκη και Πασβάντη

Συνεχίστε την ανάγνωση

Πόλο

Στην 3η θέση στο “Thetis Cup” η Εθνική Γυναικών, ήττα από Ουγγαρία

Συνεχίστε την ανάγνωση

Πόλο

Το «2 στα 2» η Εθνική Γυναικών, με εξαιρετική την Μυριοκεφαλιτάκη | pics

Συνεχίστε την ανάγνωση

Δείτε Επίσης

Copyright © 2021 Sportcaster.gr | Powered by IMMKO