Connect with us

BetCaster

BetCaster: Η ομάδα των διπλών

Δείτε τις στοιχηματικές μας επιλογές για το Σαββατοκύριακο

 

Ξεκίνημα με το Αστέρας Τρίπολης – Λεβαδειακός όπου θα ρισκάρουμε με την ισοπαλία. Ο Λεβαδειακός πρέπει να πάρει κάτι από το ματς αλλά και οι γηπεδούχοι δεν μπορούν ακόμα να χαριστούν ενώ τα δυο ματς των ομάδων στην κανονική περίοδο ήρθανε ισοπαλία. Στην Μπουντεσλίγκα προς άσσο με γκολ – γκολ το Ντόρτμουντ – Ουνιόν και η Μπάγερν θα ψάξει να πάρει το αίμα της πίσω από την Φράιμπουργκ. Πάμε με διπλό και over και ένα ψιλό στο ΑΛΛΟ ΣΚΟΡ. Παραδοσιακό over το Χέρτα – Λειψία. Στην Πριμέρα η Εσπανιόλ παίζει ρέστα παραμονής απέναντι στην απογοητευμένη Αθλέτικ και στο Μεξικό θα ρισκάρουμε με άσσο και γκολ – γκολ στο Τίγκρες – Μαζατλάν.

Την Κυριακή αρχή με το Λοριάν – Μαρσέιγ όπου οι φιλοξενούμενοι μπορούν να βγάλουν ακόμα ένα διπλό (μετράνε ήδη 11) με σύμμαχο και την παράδοση (7 συνεχόμενες νίκες ανεξαρτήτου έδρας). Στην Πορτογαλία προς διπλό με over 1.5 το Κάζα Πια – Σπόρτινγκ και στην Ιαπωνία το Κασίβα – Κασίμα βγάζει γκολ – γκολ και over και θα κυνηγήσουμε το 2-3 / 3-2 σκορ.

Την Μεγάλη Δευτέρα θα κρατήσουμε την ισοπαλία στο Κόμο – Τζένοα ενώ άλλη μια ισοπαλία ίσως δούμε στο Σουντιρόλ – Μπάρι. Στην Δανία πάμε με διπλό και over 1.5 στο Ράντερς – Κοπεγχάγη.

BetCaster

BetCaster: Μετράει η φανέλα της

Συνεχίστε την ανάγνωση

BetCaster

BetCaster: Παίζει μπάλα μόνη της

Συνεχίστε την ανάγνωση

BetCaster

BetCaster: Καλοπληρωμένο το over

Συνεχίστε την ανάγνωση

Δείτε Επίσης

Copyright © 2021 Sportcaster.gr | Powered by IMMKO