Connect with us

Α' ΕΠΣΧ

Αρτζουχαλτζής: Δεν ήμασταν όσο ανταγωνιστικοί θα έπρεπε

Ο Σπύρος Αρτζουχαλτζής παραχώρησε δηλώσεις στο sportcaster.gr στο οποίο αναφέρθηκε στην ήττα από τον Άρη Σούδας, αλλά και στην εικόνα της ομάδας του, την οποία χαρακτήρισε νωθρή.

 

Την ήττα με 3-1 γνώρισε η Θύελλα Καλαθενών από τον Άρη Σούδας και ο Σπύρος Αρτζουχαλτζής δεν έμεινε ικανοποιημένος από την ανταγωνιστικότητα της ομάδας του, που όπως είπε, παρουσιάστηκε νωθρή σε ένα ακόμη ματς.

Οι δηλώσεις στο sportcaster.gr:

Για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι παρουσιαστήκαμε νωθροί. Παίζαμε με μια από τις καλύτερες ομάδες της κατηγορίας, μια ποιοτική ομάδα, με την οποία δεν μπορέσαμε να φανούμε ανταγωνιστικοί όσο θα έπρεπε. Παρ’ όλα αυτά θα μπορούσαμε να έχουμε προηγηθεί στο σκορ στο πρώτο ημίχρονο, ενώ μετά το γκολ του Άρη, θα μπορούσαμε να ισοφαρίσουμε σε μια φάση που είχαμε.

Στο δεύτερο ημίχρονο δεν ήμασταν καθόλου καλοί, με αποτέλεσμα να δεχθούμε και το τρίτο γκολ και κάπου εκεί το παιχνίδι τελείωσε. Παρ’ όλα αυτά καταφέραμε και σκοράραμε και θα μπορούσαμε να πετύχουμε ένα ακόμη γκολ στα τελευταία λεπτά. Σε γενικές γραμμές δεν μπορέσαμε να αντιμετωπίσουμε το passing game της ομάδας του Άρη και τις αλλαγές θέσεων των παικτών του, αφού αντιδρούσαμε πολύ αργά και χωρίς την κατάλληλη ένταση σε αυτά τα στοιχείου του αντιπάλου. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα ο Άρης να κυκλοφορεί με άνεση τη μπάλα και συνέπεια αυτού ήταν να μην μπορέσουμε να αντιμετωπίσουμε το κάθετο παιχνίδι του αντιπάλου. Με αυτή την εμφάνιση, θεωρώ πως ήταν μια φυσιολογική ήττα για μας.

Α' ΕΠΣΧ

Παρελθόν από την Σπάθα ο Νίκος Περαθωράκης

Συνεχίστε την ανάγνωση

Α' ΕΠΣΧ

Ανακοίνωσε την απόκτηση του Χαλεβελάκη ο Ήφαιστος

Συνεχίστε την ανάγνωση

Α' ΕΠΣΧ

Επισκέφθηκε την ακαδημία της Σπάθας ο μικρός Γιαννάκης

Συνεχίστε την ανάγνωση

Δείτε Επίσης

Copyright © 2021 Sportcaster.gr | Powered by IMMKO