Connect with us

Τέννις

Έλαμψαν στην Κύπρο, Μυρτώ και Εύη Πρωιμάκη

Σημαντικές διακρίσεις από τις δυο Χανιώτισσες αθλήτριες του Όμιλου Αντισφαίρισης Σούδας

 

Εξαιρετική ήταν η παρουσία για τις Μυρτώ και Εύη Πρωιμάκη  που έλαβαν μέρος στο διεθνές τουρνουά του Tennis Europe, TE U16 G3, το οποίο διεξάγεται στην Λάρνακα της Κύπρου.

Οι δυο Χανιώτισσες αθλήτριες του Όμιλου Αντισφαίρισης Σούδας άφησαν πολύ καλές εντυπώσεις δείχνοντας το ταλέντο τους.  Στο μονό η Μυρτώ κατέκτησε την 3η θέση, ενώ στο διπλό με παρτενέρ την μικρότερη αδερφή της Εύη έφτασαν επίσης μέχρι τα ημιτελικά.

Η ενημέρωση από τον Όμιλο Αντισφαίρισης Σούδας:

Μία ακόμη σημαντική διάκριση για την Μυρτώ Πρωιμάκη αλλά και για την αδελφή της  Εύη Πρωιμάκη στο διεθνές τουρνουά του Tennis Europe, TE U16 G3, το οποίο διεξάγεται στην Λάρνακα της Κύπρου από 25/3 έως 3/4/23.

Στα μονά, η Μυρτώ, Νο 5 στο ταμπλό, κατέκτησε την 3η θέση φτάνοντας στον ημιτελικό μετά από τρεις διαδοχικές νίκες επί των Maria KOVACEVIC από την Κύπρο (4-6 6-4 6-2), Gaja DJURICKOVIC από την Σερβία (7-5 6-2) και ISABELLA ANGELA RELTON από την Μεγάλη Βρετανία (6-2 7-5).

Στον ημιτελικό αντιμετώπισε το Νο 1, την Lana PETKOVIC από την Σερβία, από την οποία μετά από έναν πολύ ωραίο αγώνα που έδωσε, ηττήθηκε με 2-1 σετ (6-7, 6-3 6-2).

Στα διπλά του τουρνουά αγωνίστηκαν σαν ζευγάρι η Μυρτώ με την μικρότερη αδελφή της Εύη (ανήκει στην κατηγορία 14) και κατέκτησαν επίσης την 3η θέση. Μετά από δύο νίκες επί των Anastasia PREDA από την Ρουμανία – Sophia SANDERS από τις ΗΠΑ (7-5 6-1) και Daria BUGAENCO από την Μολδαβία – Maria KOVACEVIC από την Κύπρο (7-5 6-4) έφτασαν στον ημιτελικό. Εκεί αντιμετώπισαν το ζευγάρι Νο 1 από την Σερβία Stela DZIMOVIC – Lana PETKOVIC, από τις οποίες ηττήθηκαν με 2-0 σετ, 6-2 6-2.

Πολλά συγχαρητήρια για τις αθλήτριες μας για την διάκριση αυτή και τον προπονητή τους Παπαγιαννάκη Αντώνη!

Τέννις

Με το… δεξί στο Wimbledon η Σάκκαρη – Άνετα στον 2ο γύρο

Συνεχίστε την ανάγνωση

Τέννις

Στην Εθνική Ελλάδας η Μυρτώ Πρωιμάκη για το European Summer Cups Girls U16 Junior

Συνεχίστε την ανάγνωση

Τέννις

Σάκκαρη – Νιμάιερ 1-2: Αποκλεισμός με το… καλημέρα στη Γερμανία

Συνεχίστε την ανάγνωση

Δείτε Επίσης

Copyright © 2021 Sportcaster.gr | Powered by IMMKO