Connect with us

Α' ΕΠΣΧ

Αρτζουχαλτζής: Ξυπνήσαμε στο τέλος αλλά ήταν αργά

Ο Σπύρος Αρτζουχαλτζής δεν έμεινε καθόλου ικανοποιημένος από την εικόνα της ομάδας του, στην ήττα με 1-0 από την Θησέα και με δηλώσεις του στο sportcaster.gr έκανε λόγο για διαχρονικές… παθογένειες, ενώ είπε πως όταν η Θύελλα ξύπνησε, ήταν αργά.

 

Η Θύελλα Καλαθενών ηττήθηκε με 1-0 από τον Θησέα στο Καστέλι, με τον τεχνικό της ομάδας να μην μένει ικανοποιημένος από την εικόνα της ομάδας του, αλλά και τον τρόπο με τον οποίο αντιμετώπισε το ματς, κάνοντας λόγο για παθογένειες.

Συγκεκριμένα, ο Σπύρος Αρτζουχαλτζής αφού είπε πως η ομάδα του δεν έχει καμία δικαιολογία για το αποτέλεσμα, αναφέρθηκε σε λάθος νοοτροπία, από τη στιγμή που η Θύελλα έχει εξασφαλίσει ουσιαστικά την παραμονή της, ενώ είπε πως όταν η ομάδα ξύπνησε στο δεύτερο ημίχρονο, ήταν πλέον αργά.

Οι δηλώσεις του στο sportcaster.gr:

Δεν έχουμε καμία δικαιολογία για το σημερινό αποτέλεσμα, δεν μπορούμε να επικαλεστούμε τις απουσίες που είχαμε ως δικαιολογία. Ξέραμε ότι παίζαμε με μια ομάδα που καιγόταν για βαθμούς, παρόλα αυτά δεν μπήκαμε με την συγκέντρωση που έπρεπε στο παιχνίδι, δεν βγάλαμε τα στοιχεία που χρειάστηκαν για να αντιμετωπίσουμε έναν τέτοιο αντίπαλο, που είχε πολύ πάθος και συγκέντρωση στο παιχνίδι του.

Στο δεύτερο ημίχρονο και προς το τέλος του παιχνιδιού που “ξυπνήσαμε” ήταν αργά για μας και δεν καταφέραμε να βάλουμε κάποιο γκολ, ενώ θα μπορούσαμε να δεχθούμε και δεύτερο γκολ από τον Θησέα.

Δυστυχώς, στο σημερινό παιχνίδι δεν έπρεπε να εμφανίσουμε αυτό το πρόσωπο, για πολλούς και διάφορους λόγους. Όμως βάζουμε στην εξίσωση και τις διαχρονικές παθογένειες που έχει η ομάδα της Θύελλας, τις οποίες πρέπει να διορθώσουμε, αν θέλουμε η πορεία μας να είναι καλύτερη στο μέλλον.

Για τις παθογένειες που ανέφερε:

Από τη στιγμή που θεωρητικά είμαστε ασφαλείς και έχουμε εξασφαλίσει την παραμονή, δεν έχουμε την σωστή νοοτροπία να αντιμετωπίσουμε τα παιχνίδια όπως πρέπει.

Α' ΕΠΣΧ

Παρελθόν από την Σπάθα ο Νίκος Περαθωράκης

Συνεχίστε την ανάγνωση

Α' ΕΠΣΧ

Ανακοίνωσε την απόκτηση του Χαλεβελάκη ο Ήφαιστος

Συνεχίστε την ανάγνωση

Α' ΕΠΣΧ

Επισκέφθηκε την ακαδημία της Σπάθας ο μικρός Γιαννάκης

Συνεχίστε την ανάγνωση

Δείτε Επίσης

Copyright © 2021 Sportcaster.gr | Powered by IMMKO