Connect with us

Α' ΕΠΣΧ

Αρτζουχαλτζής: Το πιο δίκαιο αποτέλεσμα θα ήταν η ισοπαλία

Ο Σπύρος Αρτζουχαλτζής με δηλώσεις του στο sportcaster.gr αναφέρθηκε στην ήττα της Θύελλας από την Παλαιόχωρα, σημειώνοντας πως το πιο δίκαιο αποτέλεσμα, με βάση την εικόνα του ματς, θα ήταν η ισοπαλία.

 

Η Θύελλα Καλαθενών ηττήθηκε με 2-1 από την Παλαιόχωρα και ο Σπύρος Αρτζουχαλτζής σημείωσε πως η ομάδα του άξιζε κάτι καλύτερο και πως το πιο δίκαιο αποτέλεσμα θα ήταν η ισοπαλία, ενώ στάθηκε στις χαμένες ευκαιρίες της ομάδας του.

Οι δηλώσεις του στο sportcaster.gr:

Ήταν ένα παιχνίδι ανάμεσα σε δύο ομάδες που αγωνίστηκαν με αρκετές ελλείψεις στην αρχική τους σύνθεση.

Στο πρώτο ημίχρονο με την βοήθεια του αέρα πιέσαμε αρκετά τον αντίπαλο, χωρίς να δημιουργήσουμε κάποια κλασική ευκαιρία, όμως παρόλα αυτά θα μπορούσαμε να έχουμε προηγηθεί. Στο δεύτερο ημίχρονο νομίζω πως ήμασταν καλύτεροι, αλλά μείναμε πίσω στο σκορ. Μπορέσαμε και ισοφαρίσαμε και εκεί που πιέζαμε για να πετύχουμε δεύτερο γκολ, δεχθήκαμε ένα γκολ από μια στημένη φάση και έτσι ήρθε η ήττα.

Έχω την αίσθηση ότι με βάση την εικόνα του παιχνιδιού, το πιο δίκαιο αποτέλεσμα θα ήταν η ισοπαλία, αλλά το ποδόσφαιρο αυτά έχει και αν δεν εκμεταλλευτείς τις ευκαιρίες σου, συνήθως δεν παίρνεις το αποτέλεσμα που πρέπει.

Α' ΕΠΣΧ

Παρελθόν από την Σπάθα ο Νίκος Περαθωράκης

Συνεχίστε την ανάγνωση

Α' ΕΠΣΧ

Ανακοίνωσε την απόκτηση του Χαλεβελάκη ο Ήφαιστος

Συνεχίστε την ανάγνωση

Α' ΕΠΣΧ

Επισκέφθηκε την ακαδημία της Σπάθας ο μικρός Γιαννάκης

Συνεχίστε την ανάγνωση

Δείτε Επίσης

Copyright © 2021 Sportcaster.gr | Powered by IMMKO