Connect with us

Πόλο

ΝΟΧ: Πήρε το κρητικό ντέρμπι με ΟΦΗ και την πρόκριση

“Τσέκαραν” το εισιτήριο για το final 4 οι γυναίκες του ΝΟΧ μετά τη νίκη τους επί του ΟΦΗ με 13-7

 

Πραγματικότητα αποτελεί ο πρώτος στόχος για την γυναικεία ομάδα πόλο του Ναυτικού Oμίλου Χανίων στο φετινό πρωτάθλημα της Α2.

Το συγκρότημα του Γιώργου Κατσουλάκη κατάφερε να περάσει με επιτυχία το σκόπελο του ΟΦΗ στο παιχνίδι που διεξήχθη το απόγευμα του Σαββάτου στο κολυμβητήριο Ηρακλείου, κερδίζοντας με 13-7, ένα αποτέλεσμα που φέρνει τον ΝΟ Χανίων στο final 4 όπου και θα διεκδικήσει την άνοδο στην Α1.

Οπως αποδείχτηκε, η ομάδα των Χανίων δεν είχε κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα προκειμένου να επιβεβαιώσει την ανωτερότητα της, εξασφαλίζοντας σχετικά εύκολα τη νίκη. Μάλιστα το παιχνίδι ουσιαστικά φάνηκε να κρίνεται από το πρώτο ημίχρονο οπότε και η διαφορά ήταν ήδη στα τέσσερα γκολ (3-7).

Στόχος για τον ΝΟ Χανίων είναι να ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις του στην πρώτη φάση με μία ακόμα νίκη, απομένοντας το εντός έδρας παιχνίδι απέναντι στον Ηλυσιακό.

Διαιτητές: Δαμιανάκης –Χρονόπουλος
Οκτάλεπτα: 2-4, 1-3, 3-3, 1-3

ΟΦΗ (Κώστας Φιτσανάκης): Πράπα, Κωστόγλου Μ., Κωστόγλου Ραφ., Ασκερίδου, Παλληκαράκη 4, Μανουσάκη, Αποστόλου, Γρηγοριάδη, Κοκκινάκη, Κανάκη 2, Καραβού, Χρυσοβέργη 1, Καλλέργη, Φασουλά, Σαββάκη

ΝΟ Χανίων (Γιώργος Κατσουλάκης): Κυριακοπούλου, Τρουλάκη, Φουράκη 5, Γλυνιαδάκη, Κουνδουράκη Αικ., Σαραβελάκη 1, Μαυρέλου 3, Μαστρωμανώλη, Πλουμή, Μπαλωμενάκη 2, Μανωλιουδάκη Μ., Πενταράκη 1, Παπουδάκη, Ζαχαράκη 1, Περδικάκη.

Πόλο

Αήττητη στoυς “8” του κόσμου η Εθνική κορασίδων με Κουνδουράκη και Πασβάντη

Συνεχίστε την ανάγνωση

Πόλο

Στην 3η θέση στο “Thetis Cup” η Εθνική Γυναικών, ήττα από Ουγγαρία

Συνεχίστε την ανάγνωση

Πόλο

Το «2 στα 2» η Εθνική Γυναικών, με εξαιρετική την Μυριοκεφαλιτάκη | pics

Συνεχίστε την ανάγνωση

Δείτε Επίσης

Copyright © 2021 Sportcaster.gr | Powered by IMMKO