Connect with us

Α' ΕΠΣΧ

Αρτζουχαλτζής: Να τερματίσουμε όσο το δυνατόν ψηλότερα

Ο Σπύρος Αρτζουχαλτζής με δηλώσεις του στο sportcaster.gr αναφέρθηκε στη νίκη της ομάδας του επί της Ιωνίας, σημειώνοντας πως πλέον η Θύελλα “τελείωσε” με την υπόθεση σωτηρία και πως στόχος είναι να τερματίσει όσο πιο ψηλά γίνεται.

 

Νίκη που της εξασφάλισε οριστικά την παραμονή πέτυχε η Θύελλα Καλαθενών (2-1 την Ιωνία), σύμφωνα με όσα ανέφερε ο προπονητής της ομάδας.

Ο Σπύρος Αρτζουχαλτζής αναφέρθηκε στο νευρικό παιχνίδι της ομάδας του στο πρώτο ημίχρονο και στην ηρεμία του δευτέρου που έφερε την ανατροπή, ενώ σημείωσε πως στόχος της Θύελλας είναι να τερματίσει όσο πιο ψηλά γίνεται.

Οι δηλώσεις του στο sportcaster.gr:

Παίξαμε με μια καλή ομάδα, παρά τις ελλείψεις που είχε ο αντίπαλος στάθηκε πολύ καλά, τουλάχιστον στο πρώτο ημίχρονο που προηγήθηκε. 

Εμείς δεν μπήκαμε καλά στο παιχνίδι, ήμασταν αρκετά χαλαροί και παρουσιάσαμε μια νευρικότητα χωρίς λόγο, ωστόσο στο δεύτερο ημίχρονο αφού βάλαμε στο παιχνίδι μας την γνωστή ένταση και το πάθος που μας χαρακτηρίζει και αφού προσθέσαμε ηρεμία στο παιχνίδι μας, μπορέσαμε να κάνουμε την ανατροπή.

Μετά από καιρό είχαμε αρκετές επιλογές στον πάγκο και πραγματοποιήσαμε όλες μας τις αλλαγές.

Θεωρώ πως πλέον έχουμε απομακρύνει για τα καλά από το άγχος του υποβιβασμού και πλέον στόχος μας είναι να τερματίσουμε όσο το δυνατόν ψηλότερα.

Κοιτάμε πλέον το παιχνίδι που ακολουθεί με την Παλαιόχωρα, στο οποίο εκ των πραγμάτων και για διάφορους λόγους θα έχουμε αρκετές απουσίες ποδοσφαιριστών.

Συγχαρητήρια στην Ιωνία για την εμφάνιση της.

Α' ΕΠΣΧ

Παρελθόν από την Σπάθα ο Νίκος Περαθωράκης

Συνεχίστε την ανάγνωση

Α' ΕΠΣΧ

Ανακοίνωσε την απόκτηση του Χαλεβελάκη ο Ήφαιστος

Συνεχίστε την ανάγνωση

Α' ΕΠΣΧ

Επισκέφθηκε την ακαδημία της Σπάθας ο μικρός Γιαννάκης

Συνεχίστε την ανάγνωση

Δείτε Επίσης

Copyright © 2021 Sportcaster.gr | Powered by IMMKO