Connect with us

Α' ΕΠΣΧ

Αρτζουχαλτζής: Ήμασταν ανταγωνιστικοί απέναντι στο φαβορί για τον τίτλο

Ικανοποιημένος από την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών του έμεινε ο Σπύρος Αρτζουχαλτζής, που μιλώντας στο sportcaster.gr σημείωσε πως η ομάδα του ήταν ανταγωνιστική κόντρα στο φαβορί για τον τίτλο.

 

Η Θύελλα Καλαθενών δεν κατάφερε να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα κόντρα στον πρωτοπόρο Γρανίτη, από τον οποίο ηττήθηκε με 2-0 και ο Σπύρος Αρτζουχαλτζής στάθηκε στην προσπάθεια των ποδοσφαιριστών του, που ήταν ανταγωνιστικοί κόντρα στην καλύτερη ομάδα της κατηγορίας.

Παράλληλα, ο τεχνικός της Θύελλας στάθηκε στην απόδοση του Κώστα Τσαβαρή, που έκανε κάποιες εντυπωσιακές επεμβάσεις στο γήπεδο του Γαλατά, ενώ έστρεψε το ενδιαφέρον του στο ματς της επόμενης αγωνιστικής, απέναντι στην Ιωνία.

Οι δηλώσεις του στο sportcaster.gr:

Παίζαμε με την καλύτερη ομάδα του πρωταθλήματος, βάσει βαθμολογίας, που είναι το μεγάλο φαβορί για τον τίτλο. Για μας ήταν ένα από τα πιο δύσκολα φετινά μας, νομίζω ωστόσο ότι ήμασταν ανταγωνιστικοί. Στο πρώτο ημίχρονο για περίπου 35 λεπτά ήμασταν πολύ καλοί και μάλιστα θα μπορούσαμε να έχουμε προηγηθεί. Λίγο πριν το τέλος του πρώτου ημιχρόνου, δεχθήκαμε ένα γκολ από ένα λάθος μας στην άμυνα, το οποίο αποδείχθηκε καθοριστικό, καθώς πήγαμε στα αποδυτήρια πίσω στο σκορ με 1-0.

Στο δεύτερο ημίχρονο προσπαθήσαμε να μπορέσουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί, αλλά δεν μπορέσαμε να σταθούμε αντάξια, όπως στο πρώτο μέρος, όμως κάπου εκεί ήρθε και το δεύτερο γκολ του αντιπάλου, οπότε τα πράγματα έγιναν πολύ δύσκολα για μας. Φυσικά, είχαμε και τον Κώστα Τσαβαρή σε εξαιρετική μέρα και με κάποιες επεμβάσεις του μας κράτησε ζωντανούς για την διεκδίκηση ενός αποτελέσματος.

Ακόμη όμως και στο δεύτερο ημίχρονο θα μπορούσαμε να πετύχουμε κάποιο γκολ για να μειώσουμε το σκορ και να δούμε με διαφορετικό τρόπο το παιχνίδι, σε κάποιες φάσεις που είχαμε.

Για μας αυτό ήταν ένα παιχνίδι που δεν περιμέναμε πολλά πράγματα από βαθμολογικής άποψης, νομίζω πως είμαστε ευχαριστημένοι από την προσπάθεια που κάναμε και σταθήκαμε ανταγωνιστικοί απέναντι σε ένα δυνατό αντίπαλο.

Συνεχίζουμε, βλέποντας το επόμενο παιχνίδι.

Α' ΕΠΣΧ

Παρελθόν από την Σπάθα ο Νίκος Περαθωράκης

Συνεχίστε την ανάγνωση

Α' ΕΠΣΧ

Ανακοίνωσε την απόκτηση του Χαλεβελάκη ο Ήφαιστος

Συνεχίστε την ανάγνωση

Α' ΕΠΣΧ

Επισκέφθηκε την ακαδημία της Σπάθας ο μικρός Γιαννάκης

Συνεχίστε την ανάγνωση

Δείτε Επίσης

Copyright © 2021 Sportcaster.gr | Powered by IMMKO