Connect with us

ΟΦΗ

Αιχμές Μπούση κατά του Δήμου Ηρακλείου για το προπονητικό

ΜΠΟΥΣΗΣ

Την δυσαρέσκεια του κατά του Δήμου Ηρακλείου εξέφρασε ο ισχυρός άνδρας του ΟΦΗ, Μιχάλης Μπούσης, καθώς με δημοσίευση του αναφέρθηκε στην ανακατασκευή του προπονητικού κέντρου της ομάδας, που λόγω κωλυσιεργίας του Δημου και του Βασίλη Λαμπρινού, δεν ολοκληρώθηκε.

 

Τα βέλη του προς τον Δήμαρχο Ηρακλείου, Βασίλη Λαμπρινό και τον Δήμο εξαπέλυσε ο Μιχάλης Μπούσης με ανάρτηση του, στην οποίο εκφράζει την δυσαρέσκεια του για το γεγονός ότι δεν ολοκληρώθηκε η ανακατασκευή του προπονητικού κέντρου στον Σκαφιδαρά.

Ο ισχυρός άνδρας του ΟΦΗ, αναφέρεται στην ευκαιρία για την ανάπτυξη του κέντρου, ενώ σημειώνει πως ελπίζει η επόμενη δημοτική αρχή να κατανοήσει το όραμα του για τον ΟΦΗ και να σταθεί δίπλα του και όχι απέναντι του.

Αναλυτικά όσα ανέφερε στην δημοσίευση του:

Μετά από τέσσερα χρόνια, ολοκληρώσαμε την Α’ φάση της ανακατασκευής του προπονητικού μας κέντρου με την αρωγή του περιφερειάρχη Σταύρου Αρναουτάκη. Δυστυχώς δεν καταφέραμε να το ολοκληρώσουμε όπως αρχικά είχαμε σχεδιάσει, με τη δημιουργία έξι γηπέδων, επειδή ο Δήμος Ηρακλείου και ο Δήμαρχος Βασίλης Λαμπρινός, κωλυσιεργούν.

Είναι λυπηρό το ότι έχουμε διαθέσιμη γη δίπλα στο ΒΑΚ -η οποία παραμένει ανεκμετάλλευτη- και μας εμποδίζουν να την αξιοποιήσουμε για να μεγαλώσουμε κι άλλο. Η ανάπτυξη του συλλόγου και της ομάδας ξεκινά από τις εγκαταστάσεις της. Ελπίζω πως η επόμενη δημοτική αρχή, θα κατανοήσει το όραμά μου για τον ΟΦΗ και θα σταθεί δίπλα στον ΟΦΗ και όχι απέναντι του.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Michael Bousis (@mbousis)

ΟΦΗ

Βασικός χορηγός του ΟΦΗ η Betsson

Συνεχίστε την ανάγνωση

ΟΦΗ

Εργομετρικά και γυμναστήριο είχε το… μενού

Συνεχίστε την ανάγνωση

ΟΦΗ

Επίσημα στην Μουμπάι Σίτι ο Τζον Τοράλ

Συνεχίστε την ανάγνωση

Δείτε Επίσης

Copyright © 2021 Sportcaster.gr | Powered by IMMKO