Connect with us

Υγρός Στίβος

Αυγενάκης: Το Μάρτιο η δημοπράτηση του Κολυμβητήριου Νέας Χώρας – Προχωράει το αθλητικό κέντρο στο Πολυτεχνείο |videos

Αισιόδοξος για τα έργα τα οποία έχει προαναγγέλλει στα Χανιά εμφανίστηκε σε δηλώσεις του ο Λευτέρης Αυγενάκης

 

Στο περιθώριο της κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας του ΕΑΚ ο υφυπουργός αθλητισμού Λευτέρης Αυγενάκης τόνισε ότι τρέξουν οι εξελίξεις στα έργα που έχουν δρομολογηθεί στα Χανιά και υποσχέθηκε ότι θα τηρηθούν οι συμφωνίες τόσο για το κολυμβητήριο της Νέας Χώρας όσο και του Κολυμβητηρίου του Πολυτεχνείου Κρήτης αλλά και τις εγκαταστάσεις για τις ρίψεις που θα γίνουν στο χώρο του Πολυτεχνείου.

Όσον αφορά το κολυμβητήριο της Νέας Χώρας ο Υφυπουργός ανακοίνωσε ότι τον Μάρτιο θα δημοπρατηθεί το έργο και ότι οι εξελίξεις τρέχουν πολύ γρήγορα ενώ παράλληλα ανακοίνωσε ότι σύντομα το Εθνικό Στάδιο Χανίων θα έχει καινούριο υπερσύγχρονο φωτισμό ώστε να μπορούν όλοι οι αθλούμενοι να το χρησιμοποιήσουν και βραδινές ώρες. Εκτός αυτών, ο Αυγενάκης ανακοίνωσε και την συντήρηση της αίθουσας της Άρσης Βαρών εντός του Εθνικού Σταδίου Χανίων.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Εκτός του κολυμβητηρίου της Νέας χώρας ο Λευτέρης Αυγενάκης επισήμανε ότι τρέχουν οι εξελίξεις στο κολυμβητήριο του Πολυτεχνείου Κρήτης ενώ ανακοίνωσε ότι σύντομα οι εγκαταστάσεις ρίψεων στο χώρο του Πολυτεχνείου Κρήτης έχουν προτεραιότητα.

Δείτε τι δήλωσε:

 

Υγρός Στίβος

Αυτό είναι το νέο ΔΣ του ΝΟ Χανίων – Τα νέα πρόσωπα

Συνεχίστε την ανάγνωση

Κολύμβηση

Στις 21 Ιουλίου το “Sitiaquathlon”

Συνεχίστε την ανάγνωση

Συγχρονισμένη κολύμβηση

Με στόχο νέες διακρίσεις στο πανελλήνιο οι κορασίδες Α’ του ΝΟΧ

Συνεχίστε την ανάγνωση

Δείτε Επίσης

Copyright © 2021 Sportcaster.gr | Powered by IMMKO