Connect with us

ΟΦΙ

Πήρε Μαραθωνίτη στη θέση του… Αντερέγκεν

Την απόκτηση του Χρήστου Μαραθωνίτη ανακοίνωσε ο ΟΦ Ιεράπετρας, που έτσι ενισχύει το κενό στην επιθετική του γραμμή, μετά την αποχώρηση του Νικολάς Αντερέγκεν.

 

Στα ασπρόμαυρα του ΟΦΙ ντύθηκε ο Χρήστος Μαραθωνίτης, με τον 25χρονο επιθετικό, να αποτελεί ουσιαστικά τον αντικαταστάτη του Νικολάς Αντερέγκεν, που έφυγε πριν από λίγο καιρό, για λογαριασμό της Κηφισιάς.

Ο Μαραθωνίτης αγωνίζεται στην επίθεση και ξεκίνησε την φετινή χρονιά στον Παναθηναϊκό Β’, ενώ στο Παρελθόν έχει αγωνιστεί σε Καραϊσκάκη Άρτας και Καλλιθέα, όπως επίσης και σε ομάδες της Κύπρου, αλλά και την Ολλανδίας.

Η ανακοίνωση:

Ο Χρήστος Μαραθωνίτης είναι γεννημένος στις 16 Νοεμβρίου 1998 στην Αθήνα.

Είναι επιθετικός και παίζει και ως σέντερ φορ και ως εξτρέμ.

Ξεκίνησε από την ακαδημία του Πανιωνίου. Στα 16 του πήγε στην ακαδημία της Μπρέντα, ένα χρόνο αργότερα μετακόμισε στην ακαδημία της Εξέλσιορ και στα 18 του έπαιξε στην ακαδημία της Ντόρντρεχτ. Το 2017 επέστρεψε στην Ελλάδα για την Καλλιθέα όπου και αγωνίστηκε μέχρι το 2018 οπότε και μετακινήθηκε στον Εθνικό Άχνας στην Κύπρο. Το 2019 μεταγράφηκε στον Ονίσηλο Σωτήρα της Κύπρου. Στην Ελλάδα επέστρεψε πέρυσι και αγωνίστηκε τη σεζόν 2020-2021 στον Καραϊσκάκη Άρτας , την σεζόν 2021-22 στον Παναθηναικό Β και στην σεζόν 2022-23 στην Παναχαική από την οποία έρχεται με μεταγεαφή στον ΟΦΙ.

Χρήστο καλώς όρισες στην Ιεράπετρα και στον ΟΦΙ. Υγεία και πολλές επιτυχίες με την ασπρόμαυρη σου ευχόμαστε.

ΕΠΣΛ

Αντιδρά ο ΟΦΙ για την παραχώρηση του Βουζουνεράκειου στον ΑΟΑΝ

Συνεχίστε την ανάγνωση

ΕΠΣΧ

Εσβησε ο Δημήτρης Χηνόπουλος – Θλίψη στο ποδόσφαιρο

Συνεχίστε την ανάγνωση

Γιούχτας

Η ενημέρωση του Γιούχτα για τα εισιτήρια του αγώνα με τα Χανιά

Συνεχίστε την ανάγνωση

Δείτε Επίσης

Copyright © 2021 Sportcaster.gr | Powered by IMMKO