Connect with us

Πόλο

ΝΟΧ: Για το καλύτερο δυνατό κόντρα στον ΠΑΟΚ

Ο Ναυτικός Όμιλος Χανίων υποδέχεται τον ΠΑΟΚ το Σάββατο (17/12 – 14:00)στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής στην Α1 Πόλο των Ανδρών, σε ένα παιχνίδι που η ομάδα του Μάνθου Βουλγαράκη θα έχει δύσκολη αποστολή, ωστόσο θα παλέψει για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

 

Δύσκολη αποστολή θα έχει ο ΝΟΧ κόντρα στον ΠΑΟΚ, τον οποίο υποδέχεται στο κολυμβητήριο Χανίων για την 12η αγωνιστική στην Α1 Πόλο των Ανδρών, σε ένα παιχνίδι που μόνο κέρδη θα μπορεί να έχει για την Χανιώτικη ομάδα.

Και αυτό, διότι σε περίπτωση που η ομάδα του Μάνθου Βουλγαράκη καταφέρει να πάρει ένα καλό αποτέλεσμα, θα δείξει πως είναι στον σωστό δρόμο, ωστόσο ακόμη και σε περίπτωση ήττα, κόντρα σε έναν πιο δυνατό αντίπαλο, η Χανιώτικη ομάδα θα μπορεί να πάρει χρήσιμα “μαθήματα” ενόψει της συνέχειας.

Η αναμέτρηση θα ξεκινήσει στις 14:00 του Σαββάτου στο κολυμβητήριο Χανίων με διαιτητές τους Μπιράκη και Κωνσταντινίδη, παρατηρητή τον Χατζηαναστασίου και αλυτάρχη τον Κουμή.

Η αποστολή του ΝΟ Χανίων:

Λεβεντάκης, Κουτρουλάκης, Παππάς, Πολύζος, Μητράκης, Αγιωργούσης, Μπατάκης, Αποστολάκης, Χαριτάκης, Ντα Σίλβα, Σολεϊμάνιπακ, Σπάχιτς, Μαζοκοπάκης, Νικολαΐδης, Μαραγκουδάκης.

Πόλο

Αήττητη στoυς “8” του κόσμου η Εθνική κορασίδων με Κουνδουράκη και Πασβάντη

Συνεχίστε την ανάγνωση

Πόλο

Στην 3η θέση στο “Thetis Cup” η Εθνική Γυναικών, ήττα από Ουγγαρία

Συνεχίστε την ανάγνωση

Πόλο

Το «2 στα 2» η Εθνική Γυναικών, με εξαιρετική την Μυριοκεφαλιτάκη | pics

Συνεχίστε την ανάγνωση

Δείτε Επίσης

Copyright © 2021 Sportcaster.gr | Powered by IMMKO