Χανιά

Κόλα: Οι νίκες θα μας βγάλουν στα… ανοιχτά |video

Published

on

Σε συνέντευξη που παραχώρησε ο Άγγελος Κόλα, αναφέρθηκε στην σπουδαία νίκη επί της Καλαμάτας, στις νίκες που θα βγάλουν την ομάδα στα… ανοιχτά, αλλά και στο προσεχές παιχνίδι με τον Απόλλων Σμύρνης, που χαρακτήρισε ένα από τα φαβορί για την άνοδο.

 

Ο ποδοσφαιριστής των Χανίων παραχώρησε συνέντευξή στην οποία αναφέρθηκε στη νίκη επί της Καλαμάτας, όπου η ομάδα του έδειξε πολύ καλό πρόσωπο, αλλά και στην συνέχεια του πρωταθλήματος και στο ματς που έπεται με τον Απόλλων Σμύρνης.

Επιπλέον αναφέρθηκε στις δύο σερί νίκες της ομάδας του, αλλά και στα αποτελέσματα που θα μπορέσουν να βγάλουν στα “ανοιχτά” τους “μπλε”.

Για το τρίποντο που πήρε η ομάδα του απέναντι στην Καλαμάτα με σκορ 1-0, τόνισε πως έδειξαν καλό πρόσωπο:

Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι με μια πολύ καλή ομάδα της κατηγορίας με ποιοτικούς παίκτες, είναι φαβορί για το πρωτάθλημα, υπήρξαν πολλές μονομαχίες, πολλά τρεξίματα. Δείξαμε πολύ καλό πρόσωπο. Ο σκοπός μας είναι να δίνουμε μάχες σε κάθε παιχνίδι, να “σκοτωνόμαστε” για να παίρνουμε το αποτελέσματα, για να γίνει μια ταυτότητα αυτό για την ομάδα. Είχαμε μια “κακή” ήττα στην πρεμιέρα από την Παναχαϊκή στην έδρα μας και θέλαμε αυτό να το ανατρέψουμε, γι’ αυτό επιζητούσαμε και τη νίκη τόσο πολύ.

Ήταν πολύ σημαντική νίκη για την ψυχολογία μας και για τη συνέχεια, εμείς θέλουμε να συνεχίσουμε έτσι, να προσπαθήσουμε να κερδίζουμε κάθε ματς, γιατί αυτό θα μας βγάλει στα ανοιχτά.

Για το κλίμα της ομάδας, είπε πως έχουν καταφέρει να γίνουν ένα:

Στην αρχή όταν έρχονται 25 νέοι παίκτες είναι δύσκολο να γίνεις ένα, εμείς το καταφέραμε αυτό και φαίνεται και στα παιχνίδια που προηγήθηκαν και με την Επισκοπή και με την Καλαμάτα.

Στη συνέχεια σχολίασε και το επερχόμενο παιχνίδι αντίπαλο τον Απόλλωνα Σμύρνης:

Θα είναι εξίσου δύσκολο παιχνίδι, ο Απόλλων Σμύρνης είναι ένα από τα φαβορί. Εμείς αυτό που έχουμε να κάνουμε είναι να δείξουμε ψυχή, πάθος και ότι θέλουμε πραγματικά να κερδίσουμε. Μόνο έτσι θα καταφέρουμε και να είμαστε καλοί σε κάθε παιχνίδι αλλά και να μπορούμε να κερδίζουμε κάθε ματς.

Δείτε το βίντεο με την συνέντευξη του Άγγελου Κόλα στο Creta Chanel:

Δείτε Επίσης

Exit mobile version