Connect with us

Ποδόσφαιρο

Οι αγγλικές σειρήνες φέρνουν νέο συμβόλαιο σε Γιακουμάκη!

Ο κρητικός στράικερ κάνει …παπάδες με την Σέλτικ και το ενδιαφέρον  από την γειτονική Αγγλία έφτασε!

 

Πέρυσι στην πρώτη του χρονιά στη Σέλτικ  ταλαιπωρήθηκε λίγο στην αρχή λόγω τραυματισμών και άργησε να πάρει μπροστά. Οταν πήρε όμως τα πήγε περίφημα τελειώνοντας τη σεζόν με 17 γκολ. Φέτος που το …έπιασε από την αρχή ο Γιώργος Γιακουμάκης είναι καυτός στη Σκωτία σημειώνοντας το ένα γκολ πίσω από το άλλο και προκαλώντας αίσθηση εντός και εκτός συνόρων.

Ηδη ο άλλοτε επιθετικός του Πλατανιά, του ΟΦΗ και της ΑΕΚ έχει σημειώσει 8 γκολ με τη φανέλα της Σέλτικ σε όλες τις διοργανώσεις (ανάμεσα τους και το Τσάμπιονς Λιγκ) αναγκάζοντας ομάδες από την της Premier League της Αγγλίας να στρέψουν το βλέμμα τους πάνω του.Τα ονόματα των ομάδων δεν έγιναν γνωστά ακόμη, αλλά στην Σέλτικ είναι σίγουροι πως θα έρθει πρόταση και έτσι θέλουν να “καλυφτούν”.

Μάλιστα αυτός φαίνεται πως είναι και ο λόγος που η Σέλτικ σκοπεύει να του προσφέρει νέο συμβόλαιο με αυξημένες αποδοχές και μεγαλύτερη ρήτρα αποδέσμευσης.

Ο κρητικός επιθετικός έχει συμβόλαιο μέχρι το 2026 με τις απολαβές του σύμφωνα με τα ΜΜΕ του Νησιού να είναι περί τις 550.000 ευρώ τον χρόνο με τους Κέλτες όμως σκοπεύουν να του κάνουν επέκταση ενός έτους, μέχρι το 2027 συν μεγαλύτερες απολαβές.

 

 

Σούπερ Λιγκ

Επέστρεψε στον Ατρόμητο ο Ουάρντα

Συνεχίστε την ανάγνωση

Χανιά

Ολοκληρώνουν 2 ή 3 μεταγραφές μέχρι το τέλος της εβδομάδας τα Χανιά

Συνεχίστε την ανάγνωση

Α' ΕΠΣΧ

Παρελθόν από την Σπάθα ο Νίκος Περαθωράκης

Συνεχίστε την ανάγνωση

Δείτε Επίσης

Copyright © 2021 Sportcaster.gr | Powered by IMMKO