Connect with us

Ποδόσφαιρο

Ήρωας ο Οτσόα για το Μεξικό που έμεινε στο 0-0 με την Πολωνία

Οτσόα και Σέζνι πραγματοποίησαν εξαιρετικές εμφανίσεις, με τις επεμβάσεις των δύο γκολκίπερ, να είναι ο κύριος λόγος που το “γεμάτο” φάσεις Μεξικό – Πολωνία έληξε ισόπαλο 0-0.

 

Ισόπαλο χωρίς σκορ (0-0) έληξε το Πολωνία – Μεξικό , με τις δύο ομάδες να μην βρίσκουν τον δρόμο προς τα δίχτυα, χάρη στις εξαιρετικές εμφανίσεις των Οτσόα και Σέζνι και έτσι δεν μπόρεσαν να εκμεταλλευτούν το δώρο της Σαουδικής Αραβίας νωρίτερα, με τον βαθμό της ισοπαλίας να αφήνει αμφότερες μόλις έναν βαθμό πάνω από την Αργεντινή, για τον 3ο όμιλο του Μουντιάλ.

Το Μεξικό ήταν ανώτερο και δημιούργησε αρκετές ευκαιρίες για γκολ, όμως βρήκε τον Σέζνι σε εξαιρετική μέρα, καθώς με σωτήριες επεμβάσεις κράτησε απαραβίαστη την ομάδα του σε αρκετές περιπτώσεις.

Ωστόσο, η μεγαλύτερη ευκαιρία του παιχνιδιού ανήκε στους Πολωνούς, που μπήκαν πιο ανεβασμένοι στο δεύτερο μέρο,ςκαι στο 54’ φώναξαν για ανατροπή του Λεβαντόφσκι από τον Μορένο μέσα στην περιοχή. Την εκτέλεση του πέναλτι ανέλαβε ο Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι, που όμως είδε τον 37χρονο Γκιγιέρμο Οτσόα να αποκρούει την εκτέλεσή του, κρατώντας το μηδέν! Έτσι ο Πολωνός “μπομπέρ” δεν κατάφερε να σκοράρει για πρώτη φορά στην καριέρα του σε Μουντιάλ.

 

Μεξικό (T. Μαρτίνο): Οτσόα, Σάντσες, Μοντές, Μορένο, Γκαγιάρδο, Ερέρα (71’ Ροντρίγκες), Έ. Άλβαρες, Τσάβες, Λοσάνο, Μαρτίν (71’ Χιμένες), Βέγκα (84’ Αντούνα)

Πολωνία (Τσ. Μίχνιεβιτς): Σέζνι, Μπερεζίνσκι, Γκλικ, Κιβιόρ, Κας, Καμίνσκι, Κριχόβιακ, Σ. Σιμάνσκι (72’ Φρανκόφσκι), Ζαλέφσκι (46’ Μπιέλικ), Ζιελίνσκι (88’ Μίλικ), Λεβαντόφσκι

Διεθνή

Στη Νιούκαστλ ο Βλαχοδήμος, στην Μπενφίκα ο Παυλίδης

Συνεχίστε την ανάγνωση

Σούπερ Λιγκ

Ανανέωσε με τον Παναιτωλικό ο Μπελεβώνης

Συνεχίστε την ανάγνωση

ΟΦΗ

Ξεκινά το χτίσιμο του ΟΦΗ της νέας σεζόν ο Δέλλας

Συνεχίστε την ανάγνωση

Δείτε Επίσης

Copyright © 2021 Sportcaster.gr | Powered by IMMKO