Connect with us

Α' ΕΠΣΧ

Θοδωρής Πλατινάκης: Ο “μαέστρος” της ΑΕ Κυδωνίας στο sportcaster.gr

Ο 24χρονος επιθετικός επέστρεψε στα Χανιά μετά την θητεία του στην Κύπρο και την Ομόνοια Ψευδά και αναδεικνύεται σε πρωταγωνιστή της Ένωσης.

 

Η ΑΕ Κυδωνίας έριξε την πρώτη “βόμβα” του φετινού πρωταθλήματος επικρατώντας του νταμπλούχου Απόλλωνα με 2-0 με τον αρχηγό της Θοδωρή Πλατινάκη να “σφραγίζει” τη νίκη με εύστοχο χτύπημα πέναλτι.

Ο 24χρονος επιθετικός που ήδη έχει ξεκινήσει εξαιρετικά την χρονιά μετρώντας και δύο ασίστ στη νίκη – πρόκριση επί του Ν. Κισσαμικού για το Κύπελλο Χανίων μίλησε στo sportcaster.gr για την σπουδαία νίκη επί του Απόλλωνα. 

 

 

Ο Θοδωρής Πλατινάκης που ξεκίνησε την καριέρα του από τα τμήματα υποδομής του Πλατανιά (αγωνίστηκε με την Κ19 στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ)  επέστρεψε φέτος αφού τα προηγούμενα χρόνια αγωνίστηκε στην Κύπρο με την φανέλα της Ασπίς Πύλας και της Ομόνοιας Ψευδάς με την ΑΕ Κυδωνίας να πετυχαίνει διάνα με την μεταγραφή του.

Μιλώντας στο sportcaster.gr ο Θοδωρής Πλατινάκης αναφέρθηκε αρχικά στη νίκη επί του Απόλλωνα τονίζοντας πως: “Πετύχαμε μια πολύ σημαντική νίκη απέναντι σε έναν καλό αντίπαλο και σίγουρα μετά από ένα τέτοιο αποτέλεσμα υπάρχει ενθουσιασμός”.

Με την ΑΕ Κυδωνίας ν’ αντιμετωπίζει τον Μινώταυρο το Σάββατο, ο 24χρονος επιθετικός διατηρεί χαμηλούς τόνους λέγοντας πως “δεν έχουμε χρόνο γιατί το Σάββατο έχουμε έναν ακόμα σημαντικό αγώνα και πρέπει να είμαστε προσγειωμένοι και συγκεντρωμένοι για να πετύχουμε τον στόχο μας”.

Όσον αφορά την σπουδαία νίκη επί του Απόλλωνα τόνισε ότι “κάναμε ένα από τα 30 βήματα του πρωταθλήματος. Έχουμε ακόμα πολύ δρόμο μπροστά μας. Ένα – ένα το βήμα κάθε φορά και θα φτάσουμε στον στόχο μας. Θέλω να συγχαρώ τους συμπαίκτες μου για την προσπάθεια που έκαναν στο γήπεδο και ελπίζω στο τέλος αυτής της διαδρομής να μας βρει εκεί που πρέπει”.

 

Α' ΕΠΣΧ

Παρελθόν από την Σπάθα ο Νίκος Περαθωράκης

Συνεχίστε την ανάγνωση

Α' ΕΠΣΧ

Ανακοίνωσε την απόκτηση του Χαλεβελάκη ο Ήφαιστος

Συνεχίστε την ανάγνωση

Α' ΕΠΣΧ

Επισκέφθηκε την ακαδημία της Σπάθας ο μικρός Γιαννάκης

Συνεχίστε την ανάγνωση

Δείτε Επίσης

Copyright © 2021 Sportcaster.gr | Powered by IMMKO