Connect with us

Σούπερ Λιγκ

Και επίσημα τέλος ο Ταουσιάνης από τον Λεβαδειακό – Ερχεται ο Βέλιτς

Τέλος ο Γιάννης Ταουσιάνης από τον Λεβαδειακό – Αναλαμβάνει ο πρώην τεχνικός του Παναθηναϊκού Β και πέρυσι της Επισκοπής Βέλιτς.

 

Παρελθόν αποτελεί και επίσημα ο Γιάννης Ταουσιάνης από τον Λεβαδειακό, όπως σας είχε ενημερώσει από χθες το sportcaster.gr 
Οι “πράσινοι” προχώρησαν στη λύση της συνεργασίας τους με τον κρητικό τεχνικό, έχοντας ήδη συμφωνήσει με τον Γιάσμικο Βέλιτς, που αποχώρησε από τον Παναθηναϊκό Β μετά την πρόταση των Βοιωτών.

Αιτία του διαζυγίου ανάμεσα σε Λεβαδειακό και Ταουσιάνη ήταν το άσχημο ξεκίνημα της ομάδας στην επιστροφή της στη Super League 1. Οι πράσινοι στα πέντε πρώτα ματς είχαν απολογισμό τρεις ήττες και δύο ισοπαλίες, αν και θα πρέπει να σημειωθεί ότι ο Λεβαδειακός έχει παίξει αυτό το διάστημα μόλις μία φορά στην φυσική του έδρα, στην τελευταία αναμέτρηση με τον Αστέρα Τρίπολης.

O Ταουσιάνης ανέλαβε το τιμόνι του Λεβαδειακού το καλοκαίρι του 2021 και κατάφερε να οδηγήσει τον σύλλογο ξανά στα μεγάλα σαλόνια μέσω των αγώνων μπαράζ με την Βέροια.

Η ανακοίνωση

«Η ΠΑΕ Λεβαδειακός ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας της με τον προπονητή Γιάννη Ταουσιάνη. Τον ευχαριστούμε για την προσφορά του και του ευχόμαστε καλή συνέχεια στην καριέρα του».

ΟΦΗ

Εργομετρικά και γυμναστήριο είχε το… μενού

Συνεχίστε την ανάγνωση

Κρητικοί εκτός... Κρήτης

Ελεύθερος ο Χανιώτης Ντεντάκης από τον Λεβαδειακό

Συνεχίστε την ανάγνωση

Σούπερ Λιγκ

Ο Νίκος Μπαδήμας στο πλευρό του Νίκου Παπαδόπουλου

Συνεχίστε την ανάγνωση

Δείτε Επίσης

Copyright © 2021 Sportcaster.gr | Powered by IMMKO