Connect with us

Στίβος

ΕΑΚ Χανίων: Τοποθετήθηκε για την χθεσινή (07/09) συσκότιση

Οι άνθρωποι του ΕΑΚ  τόνισαν μέσω δημόσιας ανακοίνωσης ότι δεν έφταιξαν εκείνοι για την συσκότιση στο Στάδιο το βράδυ Τετάρτης, λέγοντας πως τα δοκιμαστικά φώτα αφαιρέθηκαν χωρίς καμία προειδοποίηση.

 

Όπως χαρακτηριστικά τόνισαν θα βρεθεί άμεσα λύση προκειμένου να υπάρχει ο απαραίτητος φωτισμός για τις βραδινές προπονήσεις των αθλητών.

Η σχετική ενημέρωση αναφέρει:

Λόγω των εύλογων διαμαρτυριών προπονητών, γονέων και αθλητών για την συσκότιση στο Εθνικό Στάδιο Χανίων το βράδυ της Τετάρτης, ενημερώνουμε πως τα δοκιμαστικά φώτα που είχαν τοποθετηθεί προ ολίγων ημερών αφαιρέθηκαν χωρίς καμία προειδοποίηση της Δ.Ε. του ΕΑΚ Χανίων από τον άνθρωπο που τα τοποθέτησε για να ελεγχθεί ο φωτισμός που δίνουν. Ενημερώνουμε επίσης ότι αναμένεται η απόφαση από το Ελεγκτικό Συνέδριο, προκειμένου να συνεχιστεί η αντικατάσταση των φωτιστικών σωμάτων και η συντήρηση των πυλώνων φωτισμού. Σε κάθε περίπτωση, για να γίνονται οι βραδινές προπονήσεις, θα βρεθεί άμεσα λύση και ο στίβος θα φωτιστεί όπως πρέπει, μέχρι να ανάψουν ξανά οι πυλώνες του σταδίου μας.

Στίβος

“Ποστάρισμα” σοκ απο την Κατερίνα Στεφανίδη: “Καταγγελία; Μήνυση; Δεν ξέρω προσπαθώ να σκεφτώ”

Συνεχίστε την ανάγνωση

Στίβος

Στον δρόμο για το Παρίσι Φραντζεσκάκης και Αναστασάκης

Συνεχίστε την ανάγνωση

Στίβος

Πρωτιά για την 4Χ100 μ. Ανδρών του Ελευθέριου Βενιζέλου στον Βόλο

Συνεχίστε την ανάγνωση

Δείτε Επίσης

Copyright © 2021 Sportcaster.gr | Powered by IMMKO