Connect with us

Χανιά

Αποκάλυψη: Διάθεση της διοίκησης για επιστροφή Χανιωτών ποδοσφαιριστών στο ράστερ της ομάδας

Οι μέρες περνούν και όσο πλησιάζουμε στην 6η Ιουνίου όπου είναι και η καταλυτική ημερομηνία που έχει θέση ο Αντώνης Ροκάκης για να εκδηλωθεί το όποιο ενδιαφέρον υπάρχει από συμπαίκτες για την ΠΑΕ Χανιά η αγωνία μεγαλώνει.

 

Ο Αντώνης Ροκάκης σύντομα θα ενημερώσει τον κόσμο των Χανίων για το αν βρέθηκε κάποιος ή κάποιοι ώστε να στηρίξουν τον πρόεδρο της ομάδας για να διατηρηθούν τα Χανιά σε πρωταγωνιστικό επίπεδο και την νέα χρονιά. Ωστόσο οι άνθρωποι της ΠΑΕ, δεν μένουν με δεμένα χέρια κι έχουν ήδη αρχίσει να τρέχουν τον προγραμματισμό τους για παν ενδεχόμενο. Σύμφωνα με πληροφορίες του sportcaster υπάρχει διάθεση από την ΠΑΕ , ανεξαρτήτου κατάληξης με το αν θα βρεθούν συμπαίχτες, να επαναφέρει στην ομάδα κάποιους Χανιώτες ποδοσφαιριστές που έχουν περάσει από την ομάδα παλιότερα ώστε να τονωθεί το Χανιώτικο στοιχείο. Ήδη από πλευράς ΠΑΕ έχουν επιδιώξει κάποιες συναντήσεις με Χανιώτες παίχτες που αγωνίζονται στις επαγγελματικές κατηγορίες και μέλει να φανεί ποια θα είναι και η διάθεση των υποψηφίων ποδοσφαιριστών για μια ενδεχόμενη επιστροφή τους.

Αξιοσημείωτο είναι, ότι η ένταξη Χανιωτών ποδοσφαιριστών στο ρόστερ της ομάδας ήταν μεγάλη επιθυμία και του πρώην προπονητή της ομάδας Νίκου Παπαδόπουλου, ο οποίος είχε συμφωνήσει πέρυσι με Χανιώτη ποδοσφαιριστή για να βρίσκεται στο ρόστερ του, με τον ποδοσφαιριστή παρ’ ότι να συμφωνεί σε όλα με την ΠΑΕ Χανιά στο τέλος να καταλήγει σε ομάδα Γ’ Εθνικής για δικούς του λόγους. Αναμένουμε με ενδιαφέρον να δούμε αρχικά τις εξελίξεις στο διοικητικό κομμάτι και αν οι ποδοσφαιριστές οι οποίοι θα κληθούν να μιλήσουν με την ΠΑΕ Χανιά είναι όπως λέμε ”ζεστοί” για μια επικείμενη επιστροφή στην ομάδα του τόπου τους.

Χανιά

Σπανός: Η ομάδα δημιουργείται από την αρχή – Στόχος η άνοδος

Συνεχίστε την ανάγνωση

Χανιά

Ολοκληρώνουν 2 ή 3 μεταγραφές μέχρι το τέλος της εβδομάδας τα Χανιά

Συνεχίστε την ανάγνωση

Χανιά

Πρόταση σε Ματάους για παραμονή

Συνεχίστε την ανάγνωση

Δείτε Επίσης

Copyright © 2021 Sportcaster.gr | Powered by IMMKO