Connect with us

Σούπερ Λιγκ 2

Ταουσιάνης: Σημαντικό βήμα, κοιτάμε το ματς της Αρτας

Ευχαριστημένος εμφανίστηκε στην συνέντευξη τύπου ο τεχνικός του Λεβαδειακού, Γιάννης Ταουσιάνης μετά την νίκη της ομάδας του με σκορ 3-0 επί του Παναθηναϊκού Β’ για την 32η αγωνιστική του νότιου ομίλου της Σούπερ Λιγκ 2.

 

Ο Λεβαδειακός “καθάρισε” το παιχνίδι επί του Παναθηναϊκού Β’ από το ημίχρονο, αφού είχε κατορθώσει να βρίσκεται μπροστά στο σκορ με τρία γκολ.

Ο προπονητής του Λεβαδειακού, Ταουσιάνης στην συνέντευξη τύπου ανέφερε ότι η ομάδα του μπήκε δυνατά στο παιχνίδι και δίκαια το ημίχρονο τους βρήκε με τρία γκολ μπροστά, ενώ στο β’ ημίχρονο υπήρχε μία διαχείριση του σκορ και της κούρασης των παικτών.

“Σήμερα κάναμε ένα βήμα πιο κοντά στον στόχο μας, όμως στο μυαλό μας υπάρχει το επόμενο βήμα, δηλαδή το παιχνίδι της Τετάρτης”, είπε χαρακτηριστικά ο Ταουσιάνης.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του ίδιου:

Η αλήθεια είναι ότι μπήκαμε με πολύ μεγάλη ορμητικότητα, πάρα πολύ μεγάλη ένταση και ενέργεια στο παιχνίδι μας και νομίζω ότι βάση αυτής της προϋπόθεσης που δημιουργήσαμε μέσα από αυτά τα στοιχεία βρεθήκαμε και δίκαια μπροστά και δημιουργήσαμε και αυτό το σκορ του πρώτου ημιχρόνου που ήτανε δίκαιο βάση της εικόνας που είχαμε.

Το δεύτερο ημίχρονο ήταν περισσότερο ένα ημίχρονο για διαχείριση τόσο και του σκορ αλλά και πολύ περισσότερο της κόπωσης η οποία είναι πάρα πολύ μεγάλη και έχει αρχίσει και φαίνεται όχι μόνο σε εμάς βέβαια αλλά σε όλες τις ομάδες και είναι και αυτό ένα θέμα το οποίο υπάρχει στο μυαλό μας.

Ήταν μία νίκη που μας φέρνει άλλο ένα βήμα πιο κοντά στο στόχο μας. Αυτή τη μέρα κάναμε ένα βήμα και ήρθαμε πιο κοντά, αυτό που υπάρχει στο μυαλό μας είναι το επόμενο βήμα και μάλιστα είναι και πάρα πολύ γρήγορα και οφείλουμε να ξεκουραστούμε όσο γίνεται πιο γρήγορα και να συγκεντρωθούμε για το επόμενο βήμα που είναι το παιχνίδι της Τετάρτης (σ.σ. με Καραϊσκάκη στην Αρτα).

Χανιά

Πρόταση σε Ματάους για παραμονή

Συνεχίστε την ανάγνωση

Σούπερ Λιγκ 2

Βοσνιάδης: Φαβορί στον Βόρειο η ΑΕΛ – Στον νότιο υπάρχουν πολλές δυνατές ομάδες

Συνεχίστε την ανάγνωση

Σούπερ Λιγκ 2

Τριμμάτης ο έβδομος για την ΑΕΛ

Συνεχίστε την ανάγνωση

Δείτε Επίσης

Copyright © 2021 Sportcaster.gr | Powered by IMMKO