Connect with us

Γενικά

Δέχεται… προσφορές το ΕΑΚ Χανίων για ακίνητο του

Την διενέργεια πλειοδοτικού διαγωνισμού για την εκμίσθωση ακινήτου της ιδιοκτησίας του, πραγματοποιεί το ΕΑΚ Χανίων, που ενημέρωσε πως η διαδικασία που έχει ήδη ξεκινήσει, θα ολοκληρωθεί στις 12 Απριλίου.

 

Εν αναμονή… προσφορών βρίσκεται το ΕΑΚ Χανίων, που πραγματοποιεί διαγωνισμό για την εκμίσθωση χώρου που βρίσκεται στις εγκαταστάσεις του Κολυμβητηρίου Χανίων στη Νέα Χώρα και περιμένει την καλύτερη δυνατή προσφορά.

Η διαδικασία θα ολοκληρωθεί την Τρίτη 12 Απριλίου, ημέρα λήξης των προσφορών, με τους ενδιαφερόμενους να μπορούν να υποβάλλουν μονάχα μια προσφορά προς το ΕΑΚ Χανίων.

Αναλυτικά η ενημέρωση:

Διενέργεια ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΠΛΕΙΟΔΟΤΙΚΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ σε ευρώ (€)με γραπτές σφραγισμένες προσφορές και με κριτήριο κατακύρωσης τη υψηλότερη προσφερόμενη τιμή, για την επιλογή πλειοδότη ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΜΙΣΘΩΣΗ ΑΚΙΝΗΤΟΥ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΧΑΝΙΩΝ , στις ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟΥ , ΑΚΤΗ ΚΑΝΑΡΗ, ΝΕΑ ΧΩΡΑ ΧΑΝΙΑ

ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗΣ

Το Νομικό Πρόσωπο Δημοσίου Δικαίου με την επωνυμία ΕΘΝΙΚΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΧΑΝΙΩΝ, που νομίμως εκπροσωπείται από τον Πρόεδρο της Διοικούσας Επιτροπής αυτού, Σβουράκη Παναγιώτη καλεί όλους τους ενδιαφερόμενους να καταθέσουν σε ευρώ (€) γραπτές με γραπτές σφραγισμένες προσφορές και με κριτήριο κατακύρωσης τη υψηλότερη προσφερόμενη τιμή, για την επιλογή πλειοδότη ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΜΙΣΘΩΣΗ ΑΚΙΝΗΤΟΥ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΧΑΝΙΩΝ , στις ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟΥ , ΑΚΤΗ ΚΑΝΑΡΗ, ΝΕΑ ΧΩΡΑ ΧΑΝΙΑ, την Τρίτη 12η Απριλίου 2022 και ώρα 10:00πμ (ώρα λήξης προσφορών).

Κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να υποβάλει μία μόνο προσφορά.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να παραλαμβάνεται τους όρους της πρόσκλησης από τα γραφεία του σταδίου του ΕΑΚΧ , Α. Παπανδρέου 59, από τις 09:00πμ έως 13:00μμ καθημερινά από Δευτέρα έως και Παρασκευή ή με αίτημα στην ηλεκτρονική δ/νση: [email protected].

Γενικά

Λευτέρης Αυγενάκης: Βίντεο δείχνει τον πρώην Υφυπουργό Αθλητισμού να χειροδικεί σε εργαζόμενο στο «Ελ.Βενιζέλος»

Συνεχίστε την ανάγνωση

Γενικά

Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (3/7): H πρεμιέρα της Εθνικής στο Προολυμπιακό και τα φιλικά ΑΕΚ, ΠΑΟΚ, Παναθηναϊκού

μεταδόσεις
Συνεχίστε την ανάγνωση

Γενικά

Τα πρωτοσέλιδα της Τετάρτης (3/7) σε Κρήτη και Αθήνα 

Συνεχίστε την ανάγνωση

Δείτε Επίσης

Copyright © 2021 Sportcaster.gr | Powered by IMMKO