Connect with us

Γενικά

Η ανακοίνωση του ΕΑΚ Χανίων για το νέο λέβητα στο κολυμβητήριο

Το ΕΑΚ Χανίων εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία κάνει γνωστούς τους λόγους που η Επιτροπή Παραλαβής δεν προχώρησε στην παραλαβή του νέου λέβητα και παράλληλα έδωσε στην δημοσιότητα το πόρισμα του ανεξάρτητου πραγματογνώμονα.

 

Η ανακοίνωση του ΕΑΚ Χανίων

Για να γνωρίζουν όλοι την αλήθεια αναφορικά με το ζήτημα του νέου λέβητα στο κολυμβητήριο Χανίων και τους λόγους που η Επιτροπή Παραλαβής ορθώς δεν προχώρησε στην παραλαβή του, η Δ.Ε. του ΕΑΚ δίνει στη δημοσιότητα το πόρισμα του ανεξάρτητου πραγματογνώμονα μετά από την σχετική τεχνική του έκθεση.

Αναλυτικά:

Εντοπίζεται επιφανειακή διάβρωση στον χάλυβα πάνω από την ραφή συγκόλλησης της χαλύβδινης εμπρόσθιας αυλοφόρας πλάκας με την ανοξείδωτη λαμαρίνα στο κάτω μέρος του λέβητα.

Εξετάζοντας την «Τεχνική περιγραφή προτεινόμενων μηχανημάτων» του προμηθευτή ο οποίος αναφέρει ότι “Οι φλογαυλοί της δεύτερης και της τρίτης διαδρομής καθώς και ο εμπρόσθιος καθρέπτης είναι κατασκευασμένοι από ανοξείδωτο χάλυβα 316L” διαπιστώνουμε ότι δεν υπάρχει συμμόρφωση με το παραπάνω όπως προαναφέρθηκε, αντίθετα έχουμε χαλύβδινους αεριαυλούς με ανοξείδωτους στροβιλιστές εντός αυτών και χαλύβδινεςαυλοφόρες πλάκες (καθρέπτες).

Σχετικά με την συγκόλληση διαφορετικών μετάλλων όπως προαναφέρθηκε στις παρατηρήσεις, θα πρέπει να διευκρινίσει ο κατασκευαστής με βάση πoιό πρότυπο προβλέπεται αυτή η κατασκευή του λέβητα ή τι αντιδιαβρωτικά μέσα εφαρμόζονται για αυτό.

Πόρισμα ελέγχου
Σύμφωνα με την αυτοψία που πραγματοποιήθηκε λαμβάνοντας υπόψη την τεχνική περιγραφή προμήθειας νέου λέβητα – καυστήρα του τεχνικού υπαλλήλου Β.Κ. και την τεχνική περιγραφή προτεινόμενων μηχανημάτων του προμηθευτή C……, διαπιστώνουμε ότι υπάρχουν σχετικές αποκλίσεις… Ενας εξολοκλήρου ανοξείδωτος λέβητας θα είχε μεγαλύτερη διάρκεια ζωής σε σχέση με ένα χαλύβδινο σε ένα διαβρωτικό περιβάλλον όπως το κολυμβητήριο Χανίων…

Μάλιστα, ο πραγματογνώμονας επισυνάπτει και σχετικές φωτογραφίες.

(Στη διάθεση του κάθε ενδιαφερόμενου είναι και η συνολική τεχνική έκθεση)

Γενικά

Λευτέρης Αυγενάκης: Βίντεο δείχνει τον πρώην Υφυπουργό Αθλητισμού να χειροδικεί σε εργαζόμενο στο «Ελ.Βενιζέλος»

Συνεχίστε την ανάγνωση

Γενικά

Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (3/7): H πρεμιέρα της Εθνικής στο Προολυμπιακό και τα φιλικά ΑΕΚ, ΠΑΟΚ, Παναθηναϊκού

μεταδόσεις
Συνεχίστε την ανάγνωση

Γενικά

Τα πρωτοσέλιδα της Τετάρτης (3/7) σε Κρήτη και Αθήνα 

Συνεχίστε την ανάγνωση

Δείτε Επίσης

Copyright © 2021 Sportcaster.gr | Powered by IMMKO