Connect with us

Γενικά

ΕΑΚ Χανίων: Οι νέοι όροι δόμησης αφορούν μόνο το κολυμβητήριο της Ν. Χώρας

Διευκρινιστική ανακοίνωση εξέδωσε το ΕΑΚ Χανίων, με την οποία ξεκαθαρίζει πως οι τροπολογία για τους όρους δόμησης αφορά μόνο το κολυμβητήριο Χανίων.

 

Μετά την κατάθεση της τροπολογίας στην Βουλή την Πέμπτη (3/3), για την αλλαγή των όρων δόμησης, με την οποία άνοιξε ο δρόμος για την ανακατασκευή του κολυμβητηρίου της Νέας Χώρας, το ΕΑΚ Χανίων με ανακοίνωση του, σημειώνει πως οι νέοι όροι δόμησης, αφορούν αποκλειστικά την υφιστάμενη αθλητική εγκατάσταση.

Στην ανακοίνωση του το ΕΑΚ επισημαίνεται στην ολοκληρωμένη και στοχευμένη προσπάθεια μετά από 40 χρόνια για το κολυμβητήριο, ενώ όπως αναφέρει, το χρονοδιάγραμμά για τις εργασίες θα δοθεί εντός Μαρτίου.

Η ανακοίνωση:

“Η ψήφιση στη Βουλή της τροπολογίας για τους όρους δόμησης, ώστε να προχωρήσουν τα επόμενα βήμα για την ανακατασκευή του κολυμβητηρίου Χανίων, αφορούν αποκλειστικά και μόνο την υφιστάμενη αθλητική εγκατάσταση.

Μετά από 40 χρόνια είναι η πρώτη φορά που γίνεται ολοκληρωμένη και στοχευμένη προσπάθεια για την συγκεκριμένη αθλητική εγκατάσταση, με εξασφαλισμένα χρήματα και αντιμετώπιση των πολεοδομικών ζητημάτων.

Το χρονοδιάγραμμα για τις εργασίες στο κολυμβητήριο Χανίων θα δοθεί εντός Μαρτίου, όταν ο ΟΑΚ θα είναι έτοιμος, ώστε να παρουσιαστούν οι μελέτες που έχει αναλάβει και ολοκληρώνονται.

Από πλευράς του και ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης, ξεκαθάρισε σε συνέντευξή του σε Ρ/Σ των Χανίων ότι η τροποποίηση των όρων δόμησης για το κολυμβητήριο στη Νέα Χώρα αφορά αποκλειστικά και μόνο την αθλητική εγκατάσταση και τίποτε άλλο… “ούτε βόρεια, ούτε νότια, ούτε δυτικά, ούτε ανατολικά”.

Γενικά

Λευτέρης Αυγενάκης: Βίντεο δείχνει τον πρώην Υφυπουργό Αθλητισμού να χειροδικεί σε εργαζόμενο στο «Ελ.Βενιζέλος»

Συνεχίστε την ανάγνωση

Γενικά

Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (3/7): H πρεμιέρα της Εθνικής στο Προολυμπιακό και τα φιλικά ΑΕΚ, ΠΑΟΚ, Παναθηναϊκού

μεταδόσεις
Συνεχίστε την ανάγνωση

Γενικά

Τα πρωτοσέλιδα της Τετάρτης (3/7) σε Κρήτη και Αθήνα 

Συνεχίστε την ανάγνωση

Δείτε Επίσης

Copyright © 2021 Sportcaster.gr | Powered by IMMKO