Connect with us

Χανιά

Ταουσιάνης: Σε ένα λεπτό χαλάσαμε το μυαλό μας… |video

Στο μπλακ άουτ που έπαθε η ομάδα του δεχόμενη δυο γκολ μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα στάθηκε ο τεχνικός του Λεβαδειακού μετά την ήττα στα Περιβόλια (1-3)

 

“Χαλάσαμε το μυαλό μας σε ένα λεπτό, χάνοντας πλήρως τον έλεγχο” ανέφερε χαρακτηριστικά ο Γιάννης Ταουσιάνης στις δηλώσεις του μετά την ήττα του Λεβαδειακού στα Περιβόλια από τα Χανιά (3-1). Ο τεχνικός των Βοιωτών στάθηκε κυρίως σε εκείνο το λεπτό που η ομάδα του δέχθηκε απανωτά γκολ και που όπως αποδείχθηκε έκριναν το ματς

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ηρακλειώτη προπονητή του Λεβαδειακού: 

Με βάση το σκορ είναι σίγουρα μια σκληρή ήττα αν και δεν την αξίζαμε. Ξέραμε ότι είχαμε απέναντί μας ένα δυνατό αντίπαλο και στο α’ μέρος καταφέραμε γρήγορα να φέρουμε το ματς όπως το είχαμε ετοιμάσει. Μετά το πρώτο μισό του ημιχρόνου, ελέγχαμε πλήρως το ματς, ήμασταν η ομάδα που δημιουργούσε και απειλούσε. Στο β’ μέρος αν και ο αντίπαλος άλλαξε πράγματα, πάλι δεν υπήρχε επικινδυνότητα, αλλά σε ένα λεπτό χαλάσαμε το μυαλό μας.

Σε ένα λεπτό χάσαμε τον έλεγχο χωρίς λόγο. Μετά τα δυο γκολ, τα πράγματα έγιναν πολύ δύσκολα για εμάς άλλαξαν οι ψυχολογίες του παιχνιδιού, αλλά παρόλο αυτά κάναμε μια προσπάθεια. Μειώσαμε το σκορ και είχαμε 15 λεπτά να πάρουμε κάτι από το ματς. Σε αυτό το διάστημα όμως  δεν είχαμε καθαρό μυαλό, παίξαμε άναρχα δεν δημιουργήσαμε και τελικά δεχθήκαμε ακόμα ένα γκολ, αν και δεν κάνει την διαφορά. Η ήττα στενεύει τα περιθώρια για άλλες απώλειες και θα πρέπει να είμαστε πιο προσεχτικοί στο μέλλον. 

Χανιά

Πρόταση σε Ματάους για παραμονή

Συνεχίστε την ανάγνωση

Σούπερ Λιγκ 2

Τέλος για τα Χανιά ο Μαζουλουξής, επέστρεψε στην Κηφισιά

Συνεχίστε την ανάγνωση

Συνεντεύξεις

Μπάτζιος στο sportcaster.gr: Κλείνει ένας κύκλος – Η ομάδα έχει κάνει βήματα μπροστά

Συνεχίστε την ανάγνωση

Δείτε Επίσης

Copyright © 2021 Sportcaster.gr | Powered by IMMKO