Connect with us

Κολύμβηση

Στο top 100 των κορυφαίων κολυμβητριών του κόσμου η Άννα Ντουντουνάκη!

Η αξία και οι ικανότητες της Άννας Ντουντουνάκη αναγνωρίζονται πλέον από την παγκόσμια κολυμβητική κοινότητα

 

Απόδειξη αποτελεί το swimswam.com, που αποτελεί την πιο αναγνωρισμένη ιστοσελίδα κολύμβησης στον κόσμο, και το οποίο περιλαμβάνει την Χανιώτισσα πρωταθλήτρια στο  top 100 των καλύτερων κολυμβητριών στον κόσμο.

Συγκεκριμένα το swimswam.com κατατάσσει την Άννα Ντουντουνάκη με βάσει τις επιδόσεις της το 2021 στην 93η θέση από όλες τις  κολυμβήτριες του κόσμου, ανεξάρτητα από στυλ και αγώνισμα.

Μια ακόμα μεγάλη ηθική ικανοποίηση που πιστοποιεί σε μεγάλο βαθμό την αξία της Χανιώτισσας αθλήτριας του Παναθηναϊκού (πλέον).

 Δείτε τι γράφει για την Άννα Ντουντουνάκη το swimswam.com:

“Η Ντουντουνάκη ξέσπασε το 2021 και έγινε η πρώτη Ελληνίδα που κέρδισε το χρυσό σε Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα, ισοβαθμώντας με τη Γαλλίδα Marie Wattel στα 100 πεταλούδα (57,37). Η Ντουντουνάκη βελτίωσε το χρόνο της στη διοργάνωση των Ολυμπιακών Αγώνων του Τόκιο,  όπου πλασαρίστηκε στην 9η θέση (57,25) και τελείωσε τη χρονιά προσθέτοντας δύο ακόμη ατομικά μετάλλια στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα 25άρας πισίνας στα 50 και στα 100 μ. πεταλούδαS. Έχοντας επίσης αποδείξει ότι είναι πολύτιμος συντελεστής στο LA Current στο ISL (επαγγελματικός σύλλογος κολύμβησης και ένας από τους αρχικούς οκτώ συλλόγους του International Swimming League), σημειώνοντας 113,5 πόντους σε οκτώ αγώνες την περασμένη σεζόν, η 26χρονη φαίνεται να φτάνει στο απόγειό της καθώς μπαίνουμε στο 2022. Τερμάτισε επίσης πέρυσι στην έκτη θέση στο Παγκόσμιο 50μ. πεταλούδας (25,65).”

 

Υγρός Στίβος

Γ. Βρούτσης: «Yλοποιούμε το έργο πνοής για την αθλητική κοινότητα των Χανίων»

Συνεχίστε την ανάγνωση

Υγρός Στίβος

Iστορική μέρα για το κολυμβητήριο Χανίων: Έπεσαν υπογραφές για την πλήρη ανακατασκευή του! | pics

Συνεχίστε την ανάγνωση

Άλλα Σπορ

ΝΟΧ: Ολες οι βραβεύσεις στη μεγάλη γιορτή! | video

Συνεχίστε την ανάγνωση

Δείτε Επίσης

Copyright © 2021 Sportcaster.gr | Powered by IMMKO