Connect with us

Άλλα Σπορ

Εξηγήσεις Σβουράκη για την κάρτα αθλούμενου και την συνδρομή εισόδου στο ΕΣ Χανίων

Συνέντευξη τύπου στο ΕΑΚ Χανίων με αφορμή τη θέσπιση της Κάρτας Αθλουμένου με τα συνδρομής, θα δοθεί την προσεχή Δευτέρα 10 Ιανουαρίου και ώρα 13.15 στο Ε.Σ Χανίων.

 

Η απόφαση της διοίκησης του ΕΑΚ Χανίων για θέσπιση Κάρτας Αθλουμένου Πολίτη που συνοδεύεται από συνδρομή 5 ευρώ, θέμα που ανέδειξε το sportcaster.gr,  έχει προκαλέσει ποικίλες αντιδράσεις στο κοινό. Για αυτό το λόγο ο Πρόεδρος της διοικούσας επιτροπής Τάκης  Σβουράκης θα παραχωρήσει την Δευτέρα 10 Ιανουαρίου και ώρα 13.15, συνέντευξη τύπου στο Ε.Σ Χανίων, προκειμένου να δώσει σχετικές εξηγήσεις.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Με αφορμή την απόφαση του ΕΑΚ Χανίων για την θέσπιση της Κάρτας Αθλουμένου Πολίτη από την 1η Φεβρουαρίου 2021 ο Πρόεδρος κ.Τάκης  Σβουράκης σας προσκαλεί σε συνέντευξη Τύπου την Δευτέρα 10 Ιανουαρίου και ώρα 13.15 στο Ε.Σ Χανίων.

ΥΓ.Για υγειονομικούς λόγους στην περίπτωση βροχής η συνέντευξη θα δοθεί στο κλειστό γυμναστήριο του Σταδίου όπυ η είσοδος θα επιτραπεί σε εμβολιασμένους ή νοσήσαντες βάσει του τελευταίου υγειονομικού πρωτοκόλλου της ΓΓΑ. Για τον λόγο-και προκειμένου να μην υπάρξουν προβλήματα- παρακαλούνται τα μέσα να αποστείλουν -εφόσον αυτό είναι εφικτό- δημοσιογράφους που
πληρούν τις παραπάνω προϋποθέσεις.

Στίβος

“Ποστάρισμα” σοκ απο την Κατερίνα Στεφανίδη: “Καταγγελία; Μήνυση; Δεν ξέρω προσπαθώ να σκεφτώ”

Συνεχίστε την ανάγνωση

Βόλεϊ

Ν. ΟΠΕΡ: Παραμένει στο Ρέθυμνο ο Γιώργος Τζανιδάκης

Συνεχίστε την ανάγνωση

Ξιφασκία

Πολύ καλή παρουσία οι Χανιώτες ξιφομάχοι στα “μικρά” Πανελλήνια Πρωταθλήματα

Συνεχίστε την ανάγνωση

Δείτε Επίσης

Copyright © 2021 Sportcaster.gr | Powered by IMMKO